Liveblog

112-nieuws: Ravage na ongeval met veetrailer • 'Lastige' buurman opgepakt

13 november 2021 om 06:00 • Aangepast 22 november 2021 om 14:37
nl
In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Automobilist gecrasht op A27 bij Oosterhout.
  • Hardleerse automobilist voor zevende keer bekeurd.
  • Botsing automobilist en motorrijder in Tilburg.

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.09

Ravage na ongeval met veetrailer in Best

Na een botsing tussen een auto en een veetrailer is de Oirschotseweg tussen Best en Oirschot zaterdagavond enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen klapten rond zeven uur op elkaar. De ravage was groot. Een complete as werd onder de veewagen weggesleurd en een lantaarnpaal aan de kant van de weg raakte zwaar beschadigd. De betrokkenen zijn door ambulancepersoneel onderzocht maar kwamen er zonder verwondingen vanaf.

19.38

'Masturberende man trekt aan kortste eind'

In Eersel is vrijdag een schennispleger opgepakt. Dit nadat er al drie maanden meldingen binnenkwamen van een man die in het openbaar masturbeerde in de omgeving van Eersel, Knegsel en Duizel. Hij verzette zich bij zijn aanhouding maar bekende later 'het feit van vrijdag'.

17.55

Bekeuring voor chauffeur die op vluchtstrook parkeert

Wachten op privacy instellingen...
16.33

Bijna alle demonstranten sinterklaasintocht Breda weer vrij

Bij de sinterklaasintocht in Breda werden elf demonstranten die voor Zwarte Piet waren aangehouden. Later op de dag werden van tien verdachten de zaken geseponeerd.

"Ze zijn wel terecht aangehouden, maar al snel bleek dat zeven verdachten verschillende bevelen van de politie hadden gekregen", aldus een woordvoerder. Van de andere vier verdachten wordt er één vervolgd. "Ondanks de terechte aanhoudingen, bleek één van hen strafbaar te hebben gehandeld."

16.03

Lastige buurman aangehouden na bedreigen politie

Vrijdagnacht rond kwart over vier is een bewoner van de Kamperfoelieflat in Roosendaal aangehouden door de politie. Omwonenden in de flat werden opgeschrikt uit hun nachtrust omdat de man ruiten ingooide na een burenruzie.

Toen de agenten zijn huis in gingen, schreeuwde de man dat zij weg moesten gaan. Hij stapte even later zijn huis uit met in zijn handen een ijzeren staaf. De politiemensen zeiden dat hij die weg moest doen. De man gooide de staaf vervolgens over de galerij van de flat naar beneden. Daarna ging hij zijn huis weer in en zette hij keiharde muziek aan.

Hij is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

14.43

Vrouw tegen boom gebotst in Beers

Op de Provincialeweg in Beers is zaterdagmiddag een vrouw tegen een boom gereden met haar auto. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de correspondent van Omroep Brabant werd de vrouw onwel en verloor ze de macht over het stuur. Het is onduidelijk hoe ernstig de verwondingen van de vrouw zijn. Van de voorkant van de wagen is niet veel meer over. De weg is afgezet.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
13.15

Botsing automobilist en motorrijder in Tilburg

Een motorrijder en een automobilist zijn zaterdagmiddag op elkaar gebotst op de Wagenaarstraat in Tilburg. Een ooggetuige spreekt van een flinke aanrijding. Voor de motorrijder is een ambulance opgeroepen. Ook een traumaheli is onderweg. "De voorbumper van de auto ligt er helemaal af en de auto heeft ook schade opgelopen aan de zijkant."

De aanrijding vond plaats op de Wagenaarstraat in Tilburg (foto: Corrado Francke).
De aanrijding vond plaats op de Wagenaarstraat in Tilburg (foto: Corrado Francke).
12.34

A27 richting Breda halfuur versperd na ongeluk bij Breda-Noord

Een automobilist is zaterdagmiddag rond halfeen gecrasht op de A27 bij Oosterhout. De bestuurder was de macht over het stuur verloren. De auto raakte de vangrail en schoot door naar de andere vangrail. Daar kwam de auto tot stilstand. De bestuurder is naar een ziekenhuis gebracht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. Vanwege het ongeluk werden twee rijstroken afgesloten. Het verkeer werd een halfuur lang over de vluchtstrook geleid.

Vanwege de crash werden twee rijstroken van de A27 een halfuur afgesloten voor het verkeer (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
Vanwege de crash werden twee rijstroken van de A27 een halfuur afgesloten voor het verkeer (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
12.02

Hardleerse automobilist voor zevende keer bekeurd

Een hardleerse automobilist (29) uit Eindhoven presteerde het zaterdagochtend op de A50 bij knoopunt Ekkersweijer om voor de zevende keer in twee jaar tijd een bekeuring te krijgen vanwege het vasthouden van een smartphone. "Dit heeft hem in totaal al bijna 1800 euro gekost", laat de verkeerspolitie weten.

11.44

Verbindingsweg Princeville richting A16 Rotterdam dicht

De verbindingsweg van de A58 naar de A16 richting Rotterdam werd zaterdag rond het middaguur korte tijd afgesloten na een ongeluk. Dit ongeluk gebeurde bij knooppunt Princeville.

11.57

Jongen mishandelt medewerker SOS-team Breda

Een medewerker van het Sterk Op Straatteam in Breda, dat de horecaveiligheid in het centrum bewaakt, kreeg vrijdagavond een kopstoot van een 17-jarige jongen. Die is vastgezet in een politiecellencomplex. Het Sterk Op Straatteam was naar een groepje jongens gegaan dat zich vervelend zou hebben gedragen in een kroeg in het centrum. Toen ze werden aangesproken rende een jongen weg. Toen hij achterhaald werd, deelde hij de kopstoot uit.

11.43

Ongeluk met vrachtwagen op A58

De verbindingsweg van de A58 naar de A17 richting Dordrecht werd zaterdagochtend korte tijd afgesloten na een ongeluk waarbij een vrachtwagen betrokken was. Dit ongeluk gebeurde bij knooppunt De Stok. Wie richting Dordrecht wil rijden, kreeg het advies te keren bij Wouwse Plantage.

10.21

Jongen (13) uit het niets mishandeld in Dongen

Een 13-jarige jongen is donderdagmiddag mishandeld door twee mannen op de Kanaaldijk Noord in Dongen. Zij gooiden ook de fiets van de jongen in het water. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. De jongen stond te wachten op wat vrienden toen de twee verdachten bij hem kwamen staan en hem, volgens het slachtoffer uit het niets, meerdere keren vol in het gezicht sloegen. Een 18-jarige man is aangehouden. De politie sluit niet uit dat op korte termijn de tweede verdachte zal worden aangehouden.

10.01

Man mishandeld na opmerking over luid praten

Een man is vrijdagnacht in elkaar geslagen en tegen zijn gezicht getrapt in een hotel aan het Minervum in Breda. Het slachtoffer zou een opmerking hebben gemaakt naar drie mannen omdat zij erg hard praatten. Die waren daar niet van gediend. Rond kwart voor twee heeft de politie de drie verdachten aangehouden. Zij zijn vastgezet. Het gaat om twee mannen uit Breda (24 en 45 jaar oud) en een 35-jarige man uit Teteringen.

08.26

Ongeluk A4 Halsteren

Een automobilist is zaterdagochtend ondersteboven in een sloot naast de A4 bij Halsteren beland. Dit gebeurde rond halfacht bij de afslag Halsteren/Tholen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

06.00

Man opgepakt na mishandelen partner

Een 40-jarige man uit Sint-Oedenrode is vrijdagavond aangehouden nadat die zijn partner mishandelde. Dit gebeurde volgens een wijkagent in het bijzijn van minderjarige kinderen. Er was drank in het spel, laat de wijkagent weten.

02.34

Accu veroorzaakt brand in Sint-Oedenrode

In een bijgebouw naast een huis aan de Anna van Paulownastraat in Sint-Oedenrode woedde vrijdagnacht brand. De bewoners werden rond middernacht wakker van een luide knal. Toen ze op onderzoek uit gingen, ontdekten ze het vuur in het bijgebouw. Ze waarschuwden de brandweer. Die had de brand, waarbij veel rook vrijkwam, snel onder controle. De brand is vermoedelijk ontstaan tijdens het opladen van een accu.

02.00

Knapen uit bus gehaald na wangedrag

Drie knapen zijn vrijdagnacht uit Arriva-bus 157 gehaald na wangedrag. Ze rookten onder meer in de bus, laat een wijkagent weten. Ze moesten een taxi bellen om hun weg te vervolgen.

01.04

Fietser gewond bij botsing in Oss

Een fietser is vrijdagnacht gewond geraakt nadat die in het centrum van Oss in botsing kwam met een automobilist. Dit gebeurde rond halfeen op de kruising van de Burgwal, de Hooghuisstraat en de Eikenboomgaard. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De fietser is verzorgd door ambulancepersoneel.

Na de botsing in het centrum van Oss werd een ambulance opgeroepen.
Na de botsing in het centrum van Oss werd een ambulance opgeroepen.
De politie onderzoekt hoe de aanrijding in het centrum van Oss kon plaatsvinden.
De politie onderzoekt hoe de aanrijding in het centrum van Oss kon plaatsvinden.
00.05

Bewoners huis Oss aangehouden na vondst drugs

Twee bewoners van een huis aan de Hertog Antonstraat in Oss zijn vrijdagochtend aangehouden nadat daar een behoorlijke hoeveelheid drugs werd gevonden. Het ging om zo'n 1,7 kilo amfetamine, vijfhonderd gram MDMA, ruim een kilo hennep, zo'n 1500 xtc-pillen, ruim vijfhonderd gram paddo's en 135 gram versnijdingsmiddel. Dit is in beslag genomen, evenals een contant geldbedrag en een auto.

Wachten op privacy instellingen...
00.01

Hoogbejaarde vrouw beroofd door inbreker

Een 95-jarige vrouw is donderdagmiddag beroofd toen ze even bezig was in de tuin van haar huis aan de Burgemeester Van der Klokkenlaan in Waalwijk. Dat maakte de politie vrijdagavond bekend. "Wat ben je dan voor iemand?", vraagt een agent zich af op Facebook. De politie vraagt getuigen of mensen met camerabeelden zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!