Video

Drie keer raden waar Undercover met Frank Lammers het populairst is

19 november 2021 om 17:41 • Aangepast 22 november 2021 om 09:39
nl
De serie Undercover, waarbij 'onze' Frank Lammers in de huid kruipt van drugsproducent Ferry Bouman, blijkt vooral onder Brabanders razend populair te zijn. Van alle provincies bingewatchen wij de serie het massaalst, blijkt uit onderzoek.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Streamwijzer berekende dat de misdaadserie op Netflix in Brabant het populairst is. Het bedrijf baseerde zich op de zoektermen op Google, waarbij gezocht werd naar de tv-serie.

Modddervet Brabants accent
Undercover speelt zich af op de camping in het Vlaamse Lommel, net over de Nederlandse grens, twintig kilometer ten zuiden van Eindhoven. Enkele van de belangrijkste personages - Ferry en zijn vrouw Daniëlle - komen uit Brabant, en dat is te horen aan het moddervette Brabantse accent waarmee gesproken wordt.

Voor sommigen is het onverstaanbaar, zij kijken Undercover met ondertiteling.

Wachten op privacy instellingen...

Misschien is het daarom dat de provincies in de Randstad - Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland - allemaal in de onderste helft van het lijstje staan?

Nog twee dagen tot seizoen drie
Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november op Netflix te zien. Dit keer nemen de veroordeelde drugsbaas Ferry en rechercheur Bob, een rol van de Belgische Tom Waes, het niet tegen elkaar op, maar bundelen ze de krachten juist om iemand uit de onderwereld te grazen te nemen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.