112-nieuws: gewonde bij steekpartij Hoogerheide · varkens vallen in put - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: gewonde bij steekpartij Hoogerheide · varkens vallen in put

24 november 2021 om 06:22 • Aangepast 2 december 2021 om 12:50
nl
In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De hoofdpunten:

  • Auto raakt bij invoegen naar A58 van de weg en ramt lichtmast.
  • Brand op dak van woning in Helmond.
  • Container vat vlam in containerruimte in Tilburg.

Liveblog

21.50

Man gewond bij steekpartij Hoogerheide

Bij een steekpartij in een huis aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide is woensdagavond een man gewond geraakt. De verdachte is een bekende van het slachtoffer. Zij is op de vlucht geslagen. De politie is op zoek naar haar.

17.30

Varkens vallen in put

Zo'n zes varkens zijn woensdagmiddag in hun stal aan de Gezandebaan in Heusden door het rooster gezakt en in de put eronder gevallen. De brandweer van Asten en Bakel is bezig om de dieren te redden. Het gaat om varkens die zo'n 150 kilo per stuk wegen. Volgens de brandweer is het rooster onder het hoge gewicht van de dieren bezweken.

Wachten op privacy instellingen...
13.49

Twee auto's botsen hard op elkaar in Eindhoven

Het moet een harde botsing geweest zijn op de Roffart in Eindhoven, twee auto's botsten daar tegen elkaar. Aanvankelijk werd de brandweer opgeroepen voor een beknelling, maar beide bestuurders konden wonderwel zelf uit hun auto komen. Ze zijn wel allebei met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto's moesten worden weggetakeld.

Wachten op privacy instellingen...
13.41

Auto belandt in de sloot langs de A59

Op de Boerenweg in Fijnaart is een auto van de dijk geraakt en in een sloot terecht gekomen, langs de A59. De automobilist zou in een bocht de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt. De man is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto moest worden weggetakeld.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
13.37

Hennepkwekerij geruimd in Roosendaal

In een huis aan de Vughtstraat in Roosendaal is woensdagochtend een hennepkwekerij geruimd. Die zat verstopt in een verborgen ruimte in de kelder van het huis. De hennepkwekerij was niet in werking toen die werd ontdekt.

Er stonden 130 potten in de verborgen ruimte. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de ruimte leeggemaakt en Enexis heeft de stroom afgesloten. De twee bewoners van het huis worden verhoord.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
12.21

Tot nu toe 22 verdachten opgepakt in Roosendaal, recherche zoekt verder

De politie is nog op zoek naar meer relschoppers in Roosendaal. Er zijn tot nu toe 22 arrestaties verricht, maar de politie weet dat er nog daders vrij rondlopen. De afgelopen week was het verschillende avonden onrustig in de Roosendaalse wijk Langdonk.

LEES OOK: Tot nu toe 22 arrestaties in Roosendaal, nog meer relschoppers gezocht

10.50

Twee jongens op heterdaad betrapt bij inbraak in auto

De politie heeft dinsdagavond twee jongens opgepakt, toen ze werden betrapt bij het inbreken in bedrijfswagens. Ze pleegden de inbraak even voor negen uur op de Brummenweg. Daarna gingen ze er in een auto vandoor. Aangesnelde agenten zagen hen door de Borculolaan rijden en dwongen het tweetal tot stoppen. Ze zijn in de boeien geslagen. Het gaat om jongens van 17 en 19 jaar oud. gereedschap dat in hun auto lag, is in beslag genomen.

10.24

Zeven mensen opgepakt bij mogelijke inbraak in Veghel

De politie heeft dinsdagnacht zeven mensen opgepakt nadat er een melding was binnengekomen van een 'verdachte situatie'. Dat gebeurde op de Marconiweg in Veghel. Er wordt nu onderzoek gedaan op het bedrijventerrein en de politie bekijkt waar de verdachten naar op zoek waren. Het is onduidelijk of ze iets uit hebben gemaakt.

10.15

Kop-staartbotsing in Breda

Een auto is woensdagochtend achterop een andere gebotst op de Graaf Engelbertlaan in Breda. Die auto botste op zijn beurt ook weer op een voorligger. De bestuurder van de achterste auto is nagekeken door ambulancepersoneel. De bestuurders van de andere twee wagens kwamen met de schrik vrij. Eén rijbaan werd tijdelijk afgesloten.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
09.50

Politieactie op woonwagenkamp Son

Op een woonwagenkampje aan de Rooijseweg in Son is woensdagochtend een politieactie aan de gang. Waar precies naar gezocht wordt, is nog onduidelijk.

LEES OOK: Politieactie op woonwagenkamp in Son

09.38

Straatroof in Tilburg

Een man die dinsdagavond zijn hond uitliet in Tilburg, is slachtoffer geworden van een straatroof. Dat gebeurde in de omgeving van de Jan Heijnsstraat. De man liep over straat toen er een dronken man naast hem kwam lopen. Die sloeg een arm om hem heen en vroeg om sigaretten. Vervolgens deed hij een greep in het vestzak van het slachtoffer. Met een kleine buit ging hij ervandoor.

Het slachtoffer ging achter de dader aan en met hulp van omstanders kon de dader in bedwang worden gehouden. Het bleek een 27-jarige Tilburger. Hij zit vast. Het slachtoffer heeft zijn spullen weer terug.

09.17

Vrouw verjaagt vier overvallers uit haar huis

Een vrouw heeft dinsdagavond vier overvallers weten te verjagen, die probeerden haar huis binnen te komen. De gemaskerde mannen wilden naar binnen, maar de vrouw zette het op een gillen. Daarop sloegen de overvallers zonder buit direct op de vlucht.

LEES OOK: Vrouw verjaagt vier gemaskerde overvallers in Oosterhout

03.30

Auto raakt bij invoegen A2 van de weg bij en ramt lichtmast

Een automobilist is dinsdagnacht bij het invoegen van de A2 naar de A58 bij Eindhoven van de weg geraakt. De auto ramde een lichtmast en kwam in de berm terecht. Andere weggebruikers waarschuwden de hulpdiensten. De man is door de brandweer uit zijn auto gehaald en daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de bestuurder van de weg is geraakt is nog onduidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
03.15

Brand op dak van huis aan de Oostdijk in Helmond

Op het dak van een huis aan de Oostdijk in Helmond heeft dinsdagnacht rond kwart over drie een brand gewoed. De bewoners van het huis werden wakker nadat hun hond iets had omgegooid. De bewoner zag daarop dat er brand was bij een palletkachel en probeerde de brand te blussen. Dat lukte niet meer.

De brandweer heeft de brand geblust. De bewoners van het huis zijn nog gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het huis liep wel rook- en waterschade op.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
00.05

Brand in containerruimte in Tilburgse flat

In een flat aan de Mendelssohnstraat in Tilburg is dinsdagavond brand geweest in een containerruimte. De brandweer moest de deuren forceren om bij een brandende container te komen. Het smeulende vuur werd door de brandweer geblust. De containerruimte werd nog geventileerd. De oorzaak van de brand is onbekend.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone