112-nieuws: traumahelikopter bij A16 na ongeluk • visser (44) overleden - Omroep Brabant
LIVEBLOG

112-nieuws: traumahelikopter bij A16 na ongeluk • visser (44) overleden

3 december 2021 om 05:49 • Aangepast 13 december 2021 om 15:47
nl
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De hoofdpunten:

  • Visser (44) overleden nadat hij bij Maren-Kessel uit de Maas werd gehaald.
  • Brandweer Oss rukt met groot materieel uit vanwege rook.
  • Schietpartij Oudheusden: auto geraakt door kogel, geen gewonden.

Liveblog

22.57

Dit liveblog is gesloten.

Zaterdag openen we een nieuw liveblog waarin we je op de hoogte houden van het laatste 112-nieuws in Brabant.

22.16

Twee mensen en een hond raakten gewond bij ongeluk A16

Bij het ongeluk op de A16 eerder op vrijdag zijn twee mensen en een hond gewond geraakt, dat meldt de politie. Een camper kwam in botsing met een vrachtwagen. De man en de vrouw uit de camper zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ze er precies aan toe zijn is niet bekend. De hond is meegenomen door de dierenambulance.

De politie zoekt getuigen van het ongeluk.

21.52

Politie zoekt getuigen woninginbraak

Wachten op privacy instellingen...
17.58

A16 weer vrij

De A16 bij Prinsenbeek richting Rotterdam is weer vrij. Daar was eerder op de dag een ongeluk gebeurd tussen een camper en een vrachtwagen. Twee rijstroken waren dicht en de vertraging liep rond vier uur op tot ruim anderhalf uur.

Wachten op privacy instellingen...
15.45

Brand in keuken van huis in Roosendaal

In een huis aan de Hoogstraat in Roosendaal is vrijdagmiddag een brand ontstaan in de keuken. De brandweer wist de brand snel te blussen. De bewoner had rook ingeademd, dus ook een ambulance werd opgeroepen. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
15.36

Verkeer A16 staat stil vanwege landing traumahelikopter

Op de A16 richting Rotterdam is bij Prinsenbeek een ongeluk gebeurd tussen een camper en een vrachtwagen. Hierbij zijn twee mensen en een hond gewond geraakt. De man en vrouw uit de camper zijn naar het ziekenhuis gebracht en de hond is meegenomen met de dierenambulance. De politie doet onderzoek naar het ongeluk en zoekt getuigen.

Het verkeer op de A16 is stilgezet, omdat er een traumahelikopter moest landen. Er staat om iets over half drie zo'n zes kilometer file, wat leidt tot 75 minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
15.33

Politie zoekt getuigen schietpartij Oudheusden

Wachten op privacy instellingen...
14.55

Gaslek bij station Ravenstein

Bij station Ravenstein is sprake van een gaslek. Dat meldt de gemeente Oss. De situatie is volgens de gemeente onder controle. Treinen rijden gewoon. Niet alle uitgangen op het station kunnen worden gebruikt. Op het station is een gaslucht te ruiken. Deze is niet gevaarlijk, laat de gemeente weten. De brandweer blijft metingen doen. Er wordt hard gewerkt om het gaslek zo snel mogelijk te verhelpen.

14.50

Politie waarschuwt voor oplichters op Marktplaats nu feestdagen voor de deur staan

Nu de feestdagen voor de deur staan en veel mensen op zoek zijn naar cadeautjes waarschuwt de politie voor oplichters die juist in deze periode op bijvoorbeeld Marktplaats actief zijn.

Wachten op privacy instellingen...
14.30

Aanhoudingen voor handel in en bezit van drugs in Helmond

Drie aanhoudingen voor de handel in en het bezit van verdovende middelen. Dat was het meest opvallende resultaat van een actie gisteren in de binnenstad van Helmond. Aan de actie werkten onder meer de politie, OM, de gemeente Helmond en de veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost mee.

Eén van de aangehouden verdachten is de eigenaar van een horecazaak. Hij werd aangehouden voor de handel in verdoven de middelen. Dit gebeurde bij een inval in zijn zaak. Daar werden ook twee klanten aangehouden voor het bezit van en de handel in verdovende middelen.

Tijdens een verkeerscontrole schreef de politie ook een aantal bekeuringen uit voor diverse overtredingen.

13.50

Drugs gevonden in auto en huis Roosendaler (34)

De politie heeft gisteren in een auto van een man (34) uit Roosendaal veertien kilo hennep gevonden. De man is aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek, laat de politie weten. Agenten gaven de automobilist gisterenmiddag rond vijf uur een stopteken toen hij op de Van Beethovenlaan in zijn woonplaats reed. Op de Bredaseweg zette de bestuurder zijn auto aan de kant.

In de auto zagen de agenten een aantal plastic zakken liggen. Omdat zij vermoedden dat er mogelijk drugs in zouden zitten, arresteerden ze de Roosendaler. In de zakken bleek inderdaad zo’n 14 kilo hennep. In het verdere onderzoek is ook het huis van de verdachte doorzocht. Hier werden ook henneptoppen aangetroffen. De drugs is in beslag genomen.

13.10

Dronken automobilist (23) aangehouden na meesleuren agent

Een agent is donderdagnacht een stuk meegesleurd door een automobilist die aan een controle probeerde te ontkomen. Dit gebeurde op de A16 bij Hazeldonk-West. De agent raakte niet gewond. De automobilist, een man van 23 jaar uit België, is aangehouden.

10.20

Slachtoffer dodelijk ongeluk op A65 is een man van 74 uit Nijmegen

Bij het ongeluk op de A65 bij Berkel-Enschot is donderdag een man van 74 jaar uit Nijmegen omgekomen. Dit laat de politie vanochtend weten. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag rond twee uur. Er waren vijf voertuigen bij betrokken.

LEES OOK: Dode bij ongeluk op A65 bij Berkel-Enschot, weg urenlang dicht

09.30

Visser (44) overleden nadat hij bij Maren-Kessel uit de Maas werd gehaald

Een visser is vanochtend iets na acht uur aan de Marense Dijk in Maren-Kessel in de problemen gekomen nadat hij in het water belandde. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en hebben hem uit het water weten te halen. Vervolgens is hij onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeerde op dat moment volgens een woordvoerder van de politie in 'zorgwekkende toestand'. Enkele uren later meldde de politie dat de man van 44 jaar uit Turnhout was overleden.

Wachten op privacy instellingen...
07.00

Drukke avond en nacht voor weginspecteur

Weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat had het donderdagavond en -nacht weer druk met het wegsturen van vrachtwagenchauffeurs langs de Brabantse snelwegen. Twee vrachtwagenchauffeurs moest hij wegsturen van de A58, waar ze hun vrachtwagen geparkeerd hadden naast de toerit Lage Aard. Op de A16 moest hij vijf vrachtwagenchauffeurs aanspreken op het feit dat ze hun vrachtwagen geparkeerd hadden op de vluchtstrook.

Wachten op privacy instellingen...
02.54

Brandweer Oss rukt met groot materieel uit vanwege rook

De brandweer rukte donderdagnacht met groot materieel uit naar de Longobardenweg in Oss. Daar was veel rook gezien bij kruidendrogerij Roijkru. Daar aangekomen bleek de rook echter stoom, die vrijkomt bij het normale bedrijfsproces. Omdat deze door een kleine buis naar buiten wordt geperst en vanwege de kou donderdagnacht was er een flinke wolk te zien. In combinatie met de ambergele verlichting rond het bedrijf leek er sprake van brand.

Wachten op privacy instellingen...
19.30

Schietpartij Oudheusden: auto geraakt door kogel, geen gewonden

Op de Tullensstraat in Oudheusden vond donderdagavond rond zes uur een schietpartij plaats. Daarbij zou voor zover bekend niemand gewond geraakt. Wel werd een auto geraakt door een kogel. De politie zette daarop de omgeving af en deed onderzoek. Agenten spraken getuigen en bekeken beelden van beveiligingscamera's.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone