112-nieuws: brand op Veilingkade Breda • problemen op A50 na ongeluk - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: brand op Veilingkade Breda • problemen op A50 na ongeluk

4 december 2021 om 05:56 • Aangepast 13 december 2021 om 16:19
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De hoofdpunten:

  • Zeshonderd snelheidsovertredingen op Geldropseweg in Eindhoven.
  • Verdachten woninginbraak aangehouden.
  • Brand aan Veilingkade in Breda.

Liveblog

19.50

Zeshonderd snelheidsovertredingen op Geldropseweg in Eindhoven

Bij een snelheidscontrole op de Geldropseweg in Eindhoven zijn zeshonderd automobilisten op de bon geslingerd. Zij reden te hard op een weg waar de maximale snelheid 50 km per uur is. De hoogst gemeten snelheid was 96 km per uur.

15.00

Verdachten woninginbraak aangehouden

De politie heeft vrijdagnacht twee Tilburgers aangehouden die verdacht worden van een woninginbraak. Er kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Obrechtstraat. De twee verdachten werden aangehouden terwijl ze in een auto in de buurt zaten.

14.45

Tachtig minuten vertraging door wegafsluiting bij Grave

Wachten op privacy instellingen...
11.52

Problemen op A50 na ongeluk


De A50 van Oss richting Eindhoven is zaterdag rond het middaguur afgesloten na een ongeluk. Het verkeer wordt tussen Nistelrode en Zeeland over de vluchtstrook geleid. Dit kan volgens de ANWB nog enige tijd duren, omdat de vangrail vervangen moet worden. De ANWB waarschuwt voor een halfuur vertraging.

11.03

Brand Veilingkade Breda

Aan de Veilingkade in Breda woedde zaterdagochtend rond kwart voor elf korte tijd brand. Daarop werd een deel van de Veilingkade afgesloten. "Er hing even veel laaghangende rook", laat een correspondent weten. "Maar de brandweer leek het een en ander snel onder controle te hebben, want de rook werd snel minder."

10.42

Man aangehouden na poging beroven vrouwen

Een 33-jarige man is vrijdagavond rond halfelf aangehouden op de Groenstraat in Tilburg. Hij zou twee vrouwen hebben bedreigd met een vuurwapen toen zij rond tien uur in een geparkeerde auto wilden stappen. De man stapte ook in de auto en eiste geld van hen. Daarop gingen de vrouwen ervandoor en waarschuwden zij de politie. De man kon korte tijd later door agenten worden aangehouden. In de omgeving waar hij werd aangehouden vonden agenten ook het vuurwapen.

09.29

Aanhouding met schot blijkt misser

Agenten hebben vrijdagnacht geschoten toen ze mensen wilden aanhouden op de N2 bij Eindhoven. Ze verdachten deze mensen ervan betrokken te zijn bij een beroving eerder op de avond op het Franz Leharplein in Eindhoven. Na de staandehouding bleek echter dat dit niet de mensen waren die de agenten zochten, maakte de politie zaterdagochtend bekend. "Zij mochten hun weg vervolgen."

04.00

Zaak in Bergen op Zoom beschoten

Een zaak aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom is vrijdagnacht beschoten. Dit gebeurde rond kwart voor drie. Het zou gaan om de zaak Modi Eat, Drink & Chill. Er is niemand gewond geraakt, laat de politie weten. Er is een onderzoek gestart.

Wachten op privacy instellingen...
Er is meerdere keren geschoten op de zaak in Bergen op Zoom (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Er is meerdere keren geschoten op de zaak in Bergen op Zoom (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Vanwege de geloste schoten op de zaak Modi in Bergen op Zoom werd de omgeving afgezet (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Vanwege de geloste schoten op de zaak Modi in Bergen op Zoom werd de omgeving afgezet (foto: Christian Traets/SQ Vision).
01.00

Politie lost schot bij aanhouding op N2

Agenten hebben vrijdagnacht geschoten toen ze mensen wilden aanhouden op de N2 bij Eindhoven. Deze mensen zouden betrokken zijn bij een beroving eerder op de avond op het Franz Leharplein in Eindhoven. Bij die beroving raakte iemand gewond. Dit slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De verdachten trokken zich in eerste instantie niets aan van de agenten, maar lieten zich na het waarschuwingsschot alsnog arresteren.

00.10

Vuurwerk in beslag genomen in Boxmeer en Beugen

In een huis aan de Graafseweg in Boxmeer zijn zes zogenoemde vuurwerkshells ontdekt. Die zijn in beslag genomen. Agenten hebben proces-verbaal opgemaakt, zo maakte de politie vrijdagavond laat bekend. Verder werden op diverse locaties in Boxmeer en Beugen 45 stuks vuurwerk in beslag genomen waar minder- en meerderjarige verdachten mee op straat liepen. Bij een verdachte werden thuis nog dertig stuks illegaal knalvuurwerk aangetroffen. Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. De minderjarigen worden doorverwezen naar bureau Halt.

22.16

Twee mensen en een hond gewond bij ongeluk A16

Bij het ongeluk dat vrijdagmiddag plaatsvond op de A16 twee mensen en een hond gewond geraakt. Dat maakte de politie vrijdagavond bekend. Een camper kwam op de A16 in botsing met een vrachtwagen. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. Twee rijstroken werden afgesloten. De vertraging liep op tot ruim anderhalf uur.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone