Tumor ontdekt bij NAC-trainer Edwin de Graaf: 'Goed te behandelen' - Omroep Brabant

Tumor ontdekt bij NAC-trainer Edwin de Graaf: 'Goed te behandelen'

13 december 2021 om 16:25 • Aangepast 21 december 2021 om 12:25
nl
NAC-hoofdtrainer Edwin de Graaf is onder het mes geweest, omdat bij hem een tumor was ontdekt. Dat maakt de Bredase club maandagmiddag bekend. "Gelukkig waren we er vroeg bij en is het goed te behandelen", vertelt de trainer.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Onlangs moest de hoofdtrainer de wedstrijd tegen Helmond Sport aan zich voorbij laten gaan vanwege een medische ingreep. Nu is duidelijk geworden waarom. Hij is kort voor het treffen tegen Helmond geopereerd.

De tumor is volgens De Graaf goed te behandelen. "Ik voel me ook niet ziek. De enige last die ik heb, is van de operatiewond", vertelt de Graaf. "Nu is het even afwachten hoe het er verder uit komt te zien. Momenteel is er nog geen concreet behandelplan."

"Wanneer en hoeveel ik afwezig zal zijn in de nabije toekomst is dus nog niet bekend", vervolgt de trainer. "Het klinkt misschien gek, maar de focus moeten we vooral op het voetbal houden."

Waar de tumor precies zat, wil NAC uit privacyoverwegingen niet zeggen. NAC wenst Edwin 'heel veel beterschap en sterkte tijdens de behandeling'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.