Liveblog

112-nieuws: gaslek Nieuwkuijk voorbij • botsing in Etten-Leur

18 december 2021 om 06:12 • Aangepast 27 december 2021 om 16:45
nl
In dit liveblog hieldden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Botsing op rotonde in Etten-Leur.
  • Lichaam gevonden in kanaal Den Bosch.
  • Eigenaresse café houdt inbreker aan.
  • Auto's in vlammen op in Geldrop.

Deze liveblog is gesloten.

Liveblog

22.30

11 woningen in Nieuwkuijk tijdelijk ontruimd vanwege gaslek

In de Moerbeistraat in Nieuwkuijk zijn zaterdagavond rond tien voor halfzeven elf woningen ontruimd vanwege een gaslek. De situatie is inmiddels opgelost en iedereen is weer thuis. Enexis ging ter plaatse om het lek te dichten. Het gaslek zou zijn ontstaan bij werkzaamheden eerder deze week tijdens het leggen van glasvezel.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
18.22

Auto botst op tractor in Wintelre

Op de Oirschotsedijk in Wintelre is zaterdagavond rond zes uur een auto frontaal op een tractor gebotst. De inzittenden van de wagen, een man en een vrouw, zijn met onbekende verwondingen meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis. De chauffeur van de tractor bleef ongedeerd.

15.54

Botsing op rotonde in Etten-Leur

Een fietser en auto zijn zaterdagmiddag gebotst op een rotonde in Etten-Leur. De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de fietser exact mankeert is nog niet duidelijk. De precieze aanleiding van de botsing op de Roosendaalseweg met de Beiaard is evenmin duidelijk. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
12.19

Lichaam gevonden in kanaal Den Bosch

De politie heeft zaterdagochtend om halfelf het lichaam van een 38-jarige vrouw uit Den Bosch gevonden in het kanaal aan de Poeldonkweg in Den Bosch. De politie gaat niet uit van een misdrijf. Het lichaam werd gevonden door mensen van de stichting SIGNI zoekhonden. Ze waren namelijk aan het zoeken naar de 38-jarige vrouw uit Den Bosch die al enige tijd werd vermist.

11.44

Eigenaresse café houdt inbreker aan

De eigenaresse van een café aan de Markt in Roosendaal hield vrijdagnacht zelf, samen met haar man, een inbreker aan in haar zaak. Zij waren rond kwart voor drie wakker geworden van het alarm dat afging. Aangekomen bij het café zagen ze dat de inbreker, een 39-jarige man, een ruit had vernield om binnen te komen en dat hij er probeerde met twee flessen drank in zijn handen vandoor te gaan.

05.21

Auto's in vlammen op in Geldrop

In de Reinoutlaan in Geldrop zijn vrijdagnacht twee auto's in vlammen opgegaan. Het vuur werd ontdekt nadat een harde klap klonk in de omgeving, laat een correspondent weten. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat beide auto’s verloren gingen.

03.00

Auto tegen vangrail op A59

Op de A59 bij Rosmalen is een automobilist vrijdagnacht tegen de vangrail gereden. De automobilist raakte bij het ongeluk niet gewond, maar de auto is wel aanzienlijk beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. Ook de vangrail moet gerepareerd worden.

Wachten op privacy instellingen...
23.09

Brand appartementencomplex Waalre

In Waalre woedde vrijdagavond brand op de eerste etage van een appartementencomplex aan de Malvalaan. De brandweer had het vuur snel onder controle. De brand zou volgens een correspondent ontstaan zijn door een combinatie van kaarsen en kunstgras.

De brand in het appartementencomplex in Waalre zou ontstaan zijn door een combinatie van kaarsen en kunstgras (foto: Rico Vogels/SQ Vision)..
De brand in het appartementencomplex in Waalre zou ontstaan zijn door een combinatie van kaarsen en kunstgras (foto: Rico Vogels/SQ Vision)..

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!