Video

Muziek, een terugblik en een nieuwe held; zo viert Omroep Brabant kerst

21 december 2021 om 15:18 • Aangepast 22 december 2021 om 18:35
nl
De lampjes van de kerstboom aan, lekker hapjes op tafel en…Omroep Brabant TV aan. Mocht het bij jou thuis nog geen gewoonte zijn, dan is dit het ideale jaar om die traditie te starten. Omroep Brabant heeft namelijk de mooiste en gezelligste programma’s voor je deze kerst.
Profielfoto van Jessica Ranselaar
Geschreven door
Jessica Ranselaar

Kerstavond
Kerstmuziek is altijd goed om in de stemming te komen. Op kerstavond overladen we je dan ook met de leukste liedjes in de Hart voor Muziek Kerstspecial.

Naar de kerk gaan zit er op deze tweede kerstavond in coronatijd niet in. Omdat we weten dat het voor veel mensen belangrijk is, zijn we blij dat we de kerstnachtmis vanuit de St. Jan in Den Bosch uit kunnen zenden. De uitzending begint om twaalf uur 's nachts.

Een magische kerst met OG3NE.
Een magische kerst met OG3NE.

Eerste kerstdag
Ook eerste kerstdag klinkt als een klok. Zo is het eerste deel van de kerstshow A Magical Christmas van OG3NE te zien. De Brabantse zussen zingen de mooiste kerstliedjes in het Kurhaus in Scheveningen.

Verder is er eerste kerstdag een extra lange versie van de Hart voor Muziek Kerstspecial. Muziek -en vooral veel gezelligheid- zit er ook in de speciale Graat en De Laat, die via visual radio ook op tv te zien is. Jordy Graat en Christel de Laat maken er tussen twaalf en twee 's middags een fijn kerstfeestje van.

Alle genomineerden komen voorbij in de Brabander van het Jaar.
Alle genomineerden komen voorbij in de Brabander van het Jaar.

Vergeet op eerste kerstdag ook niet naar de verkiezing Brabander van het Jaar te kijken. Je ziet vanaf kwart voor zes (daarna ieder uur herhaald) Brabanders die altijd klaar staan voor een ander en mensen in nood helpen. Een nominatie verdienden zij allemaal dubbel en dwars. Maar wie is de winnaar?

Tweede kerstdag
Tweede kerstdag is overdag het tweede deel van de kerstshow van OG3NE te zien.

En tot slot: kerst is voor Omroep Brabant ook het moment om terug te blikken. Wat was er dit jaar allemaal in het nieuws? Je ziet het om kwart voor zes (daarna ieder uur herhaald) in het Brabant Nieuws Jaaroverzicht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.