112-nieuws: ravage bij Picnic is enorm • bestelbus botst tegen boom bij A58 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: ravage bij Picnic is enorm • bestelbus botst tegen boom bij A58

29 december 2021 om 05:49 • Aangepast 30 december 2021 om 09:21
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten.

20.09

Auto in de sloot na ongeluk in Someren

Een auto is in de sloot beland na een ongeval met een busje in Someren. Dat gebeurde op de Zandstraat. Er is een ambulance naar de plek van het ongeluk gekomen. De bestuurder van de auto is nagekeken, maar hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De mensen in het busje bleven ongedeerd. Een van de rijbanen is tijdelijk afgesloten.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
19.39

Toch demonstranten voor Lichtjestocht in Breda

Er zijn toch demonstranten naar de Grote Markt gekomen voor de lichtjestocht in Breda. De organisatie had de demonstratie afgeblazen omdat de gemeente alleen toestemming had gegeven voor een bijeenkomst op het Chasséveld. En dat wilden de demonstranten niet. De politie is op het plein om mensen weer naar huis te sturen.

De lichtjestocht is een demonstratie tegen de coronamaatregelen. De deelnemers protesteren onder meer tegen de coronapas en de mogelijke invoering van de 2G-regel.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
16.41

Ravage is groot een dag na verwoestende brand bij Picnic

Een dag later is goed te zien hoe groot de schade is bij Picnic. Klanten in de regio Roosendaal zullen een paar weken geduld moeten hebben. Zo lang kan de boodschappendienst geen boodschappen bezorgen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
16.39

Agenten halen verward persoon van het spoor

Agenten in Bergen op Zoom hebben een verward persoon van het spoort gehaald, die lag daar te slapen. Met een aantal eenheden is de persoon van de rails gehaald en overgedragen aan de gezondheidszorg, zo melden de jeugdagenten op Instagram.

15.20

Bestelbus botst tegen boom op afrit A58

Een bestuurster is woensdagmiddag met haar bestelbus tegen een boom aangereden op de afrit van de A58 bij Best. Er is een ambulance naar de plek van het ongeluk gekomen. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel. De afrit was gedeeltelijk afgezet. Toen de bestelbus was afgevoerd, werd die weer vrijgegeven.

Foto: Sander van Gils/ SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/ SQ Vision.
15.13

Kruising afgezet na botsing

Twee auto’s zijn woensdagmiddag tegen elkaar aangebotst op een kruising van de Vincent van Goghstraat en de Haagweg in Breda. Een van de automobilisten is gecontroleerd door ambulancemedewerkers. De andere bestuurster is ongedeerd. Beide auto’s zijn weggetakeld.

Wachten op privacy instellingen...
14.00

Vrouw hangt niet meer aan viaduct boven A4

De vrouw is van het viaduct gekomen. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is weer vrij en het verkeer rijdt weer.

13.30

A4 afgesloten omdat vrouw van viaduct dreigt te springen

De politie probeert iemand tegen te houden die van een viaduct wil springen boven de A4. De politie legt een luchtkussen neer onder het viaduct. Ook is er een onderhandelaar van de politie om met de persoon in gesprek te gaan.

LEES OOK: Vrouw dreigt van viaduct te springen, deel A4 afgesloten

12.54

Ongeluk A2 tussen Vught en Boxtel

Op de A2 van Den Bosch richting Eindhoven waren twee rijstroken dicht door een ongeluk. Dat was bij de afrit Sint-Michielsgestel en Boxtel-Noord. Bij het ongeluk waren twee auto's betrokken. Niemand raakte gewond.

Wachten op privacy instellingen...

De auto's en de vangrail raakten wel flink beschadigd.. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk.

12.06

Auto raakt van de weg en belandt ondersteboven op akker

Op de Keulsebaan in Neerkant is een auto van de weg geraakt. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Volgens onze correspondent is de bestuurder niet gewond, maar wel heel erg geschrokken.

Wachten op privacy instellingen...
11.55

Man gebruikt drugs en rijdt twee fietsers aan

De politie heeft een 51-jarige man uit Oosterhout aangehouden nadat hij twee fietsers heeft aangereden. De man reed dinsdagmiddag rond vijf uur 's middags over het fietspad op de Noordhoekring in Tilburg. Daar reed hij een fietser aan. Een getuige meldde later dat de man kort daarvoor ook al iemand had aangereden.

De man bleef na de laatste aanrijding op het fietspad rijden en botste tegen een verkeerslicht. In zijn auto vonden agenten harddrugs en twee messen. De man had waarschijnlijk drugs gebruikt toen hij reed. Hij zit vast voor verder onderzoek.

11.35

Man loopt rond met bijl in Sint Willebrord

De politie heeft een 40-jarige man uit Etten-Leur aangehouden die met een bijl tegen een huis aan het slaan was in Sint Willebrord. Waarom de man dat deed is niet bekend.

LEES OOK: Man hakt met bijl in op huis en wordt aangehouden

11.29

Botsing tussen busje en auto in Alphen

Op de Gilzerweg in Alphen zijn een auto en busje tegen elkaar gebotst. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar volgens onze correspondent is het busje achterop de auto terecht gekomen. De vrouwelijke bestuurder van de auto had wat nekklachten en is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.

Door het ongeluk lag de weg bezaaid met brokstukken. De weg werd daardoor afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
10.39

Vier mannen aangehouden voor dieseldiefstal

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen aangehouden omdat ze diesel hebben gestolen uit een vrachtwagen. Dat gebeurde in Tholen in Zeeland. Twee van de mannen komen uit Someren en Eindhoven.

De politie kreeg een melding over een mogelijke diefstal van een ooggetuige. Toen de politie een kijkje kwam nemen en de mannen aanhield, roken ze allemaal naar diesel. Ook waren hun kleren ermee doordrenkt en zat het in de jerrycan die ze bij zich hadden.

De mannen hebben een nacht vastgezeten en worden vandaag door de politie verhoord. De verdachten zijn allemaal in de twintig.

05.44

Helmonder ontdekt brand in keuken en slaat alarm

Een appartement in Helmond heeft dinsdagavond laat rookschade opgelopen na een kleine brand. De bewoner van de woning aan de Middenloop ontdekte dinsdagavond dat er brand was ontstaan in zijn keuken.

Een pannetje op het fornuis bleek de boosdoener. De brandweer had het vuur snel onder controle. Na ventilatie van het appartement kon de bewoner 'gewoon' in zijn woning slapen. Niemand raakte gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone