Zware mishandeling Helmond: jongen (17) aanspreekbaar, buurt weet van niets

2 januari 2022 om 16:06 • Aangepast 3 januari 2022 om 15:38
nl
De 17-jarige jongen die zaterdagochtend zwaargewond werd gevonden in Helmond is aanspreekbaar. Dat meldt de politie. Die komt maandag met een getuigenoproep. De buurt heeft niets gezien.

De politie gaat ervan uit dat de tiener ernstig is mishandeld. Maar door wie en waarom is nog onduidelijk.

Rond kwart voor zes zaterdagochtend is de jongen gevonden op de Barrierlaan. Hij lag op een slingerend pad naast een vijver. De bewoners van het huis vlak naast waar hij lag hebben niets gezien. Ze waren niet thuis.

"Je kijkt hier 's avonds in een groot zwart gat."

Ook bij het hofje naast de ingang van het parkje heeft niemand iets gehoord of gezien. Aan de andere kant grenzen een aantal huizen met de voordeur aan het park.

"Ik was een uur daarvoor toevallig wakker en heb nog wel naar buiten gekeken, maar helemaal niets opvallends gezien. Het parkje en het pad zijn ook helemaal donker, dus je kijkt hier ’s avonds in een groot zwart gat", vertelt een vrouw die met haar keuken uitkijkt op het parkje.

"Na al die harde knallers zijn we ook wel wat geluid gewend."

"Wij slapen aan de andere kant en hebben er niets van meegekregen", vertelt een andere omwonende. "Na al die harde knallers zijn we ook wel wat geluid gewend."

LEES OOK: Jongen (17) zwaargewond gevonden op straat na mishandeling

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!