NAC houdt stand tegen koploper Volendam, Bakayoko straalt bij Jong PSV - Omroep Brabant

NAC houdt stand tegen koploper Volendam, Bakayoko straalt bij Jong PSV

14 januari om 23:12 • Aangepast 15 januari om 23:05
nl
Drie Brabantse voetbalclubs kwamen vrijdagavond in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Meest opmerkelijke prestatie waren de vier treffers van misschien wel het grootste talent van Jong PSV, Johan Bakayoko. Helmond Sport was 'vrij': de laagvlieger liet weten niet te kunnen spelen tegen FC Emmen vanwege coronabesmettingen en blessures bij de selecties.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

NAC Breda - FC Volendam 0-0

NAC heeft vrijdagavond dapper stand gehouden tegen FC Volendam. De Bredase ploeg dwong tegen de koploper uit Noord-Holland een 0-0 gelijkspel af. In de slotfase was Volendam nog dicht bij een treffer, maar keeper Nick Olij wist die te voorkomen.

FC Eindhoven - Jong FC Utrecht 4-0

FC Eindhoven was een maatje te groot voor Jong FC Utrecht. Toch duurde het tot de tweede helft voordat de thuisclub voor het eerst tot scoren kwam. Daarna walsten de Eindhovenaren over de Utrechtse beloften heen.

Wachten op privacy instellingen...

VVV Venlo - Jong PSV 1-4

Jong PSV ging in Venlo op bezoek bij VVV. De thuisploeg wist één keer te scoren, voor Jong PSV was Johan Bakayoko de man van de wedstrijd. Hij wist liefst vier doelpunten te maken.

Helmond Sport zou vrijdag dus tegen FC Emmen spelen, maar die wedstrijd ging niet door. De Helmondse club zag veel spelers uitvallen vanwege coronabesmettingen en blessures, daarom weigerde Helmond Sport te spelen. Dit krijgt nog een staartje, liet de KNVB weten.

LEES OOK: Duel Helmond Sport toch afgelast, zaak krijgt nog wel een staartje

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.