112-nieuws: 'Intelligente' kraai in beslag genomen • Bedreiging in trein - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: 'Intelligente' kraai in beslag genomen • Bedreiging in trein

17 januari om 05:41 • Aangepast 25 januari om 13:12
nl
In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Peter de BekkerProfielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Peter de Bekker & Ron Vorstermans

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

21.11

Radarauto levert berg aan bonnen op

Een radarauto van de politie heeft een enorme berg aan bonnen bij elkaar geflitst. Binnen 6 weken tijd stond de wagen van de politie twee zaterdagen op de Geldropseweg in Eindhoven. Binnen de bebouwde kom geldt daar een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur. Maar in totaal 1250 verkeersdeelnemers gingen daar overheen. Afgelopen zaterdag was van de 650 overtreders de hoogst gemeten snelheid 98 kilometer per uur. Op zaterdag 4 december was dat 96 kilometer per uur.

19.33

Auto verlaat inrit en botst op busje

Een auto die uit een inrit de Liesbosweg opreed zag een busje over het hoofd. Beide voertuigen botsten op elkaar en liepen flinke schade op. Niemand raakte gewond.

17.12

Bromfietser gaat onderuit en raakt gewond

Op een fietspad langs de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal ging maandagmiddag een bromfietser onderuit en raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De gemeente heeft het fietspad gereinigd.

15.00

Grote zoekactie gestart naar Belg

De in België gezochte Dave de Kock (34), die woensdag met zijn oppaskind Dean (4) in Sint-Niklaas verdween, verblijft 'mogelijk in het zuiden van Nederland'. De Officier van Justitie in Breda coördineert daarom een grote zoekactie.

LEES OOK: Grote zoekactie naar vermist kind (4) uit België, oppas nam jongen mee

In Waalwijk wordt er op meerdere plekken gepost vanwege de zoektocht, bevestigt de politie (foto: SQ Vision).
In Waalwijk wordt er op meerdere plekken gepost vanwege de zoektocht, bevestigt de politie (foto: SQ Vision).
12.50

'Intelligente' zwarte kraai in beslag genomen

De politie heeft in Laarbeek een zwarte kraai in beslag genomen. De vogel zat volgens de politie een halfjaar opgesloten in een kooi: "Treurig voor zo'n intelligente vogel."

Wachten op privacy instellingen...
12.24

Slachtoffer aanrijding Steenbergen overleden, automobilist had teveel gedronken

De 23-jarige man die zaterdagavond zwaargewond raakte bij een aanrijding in Steenbergen, is zondagmiddag overleden. Dat maakte de politie maandagmiddag bekend. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Wipstraat met de Wouwsestraat. De 29-jarige automobilist uit Steenbergen die het slachtoffer aanreed, had teveel alcohol gedronken.

12.06

Bewoner weer thuis na steekpartij

De 23-jarige man die zondagavond gewond raakte nadat hij werd aangevallen in zijn eigen huis aan de Ericastraat in Eindhoven , is in een ziekenhuis behandeld. Inmiddels is hij weer thuis. Dat maakte de politie maandagochtend bekend. Drie mannen zijn aangehouden. Zij zijn 26, 28 en 31 jaar oud en worden deze maandag verhoord.

Gewonde bij steekincident Eindhoven (Foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Gewonde bij steekincident Eindhoven (Foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
10.43

Bedreiging in trein

Op het traject Eindhoven-Weert is zondagavond rond halfnegen iemand met een wapen bedreigd in de trein. De politie zegt dringend op zoek te zijn naar getuigen van het voorval. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Volgens de politie is er aangifte gedaan.

Wachten op privacy instellingen...
10.00

Viertal vast na vondst inbrekersspullen

Vier mannen zijn zondagnacht aangehouden bij grensovergang Hazeldonk. Zij hadden inbrekersspullen in hun auto. Agenten vermoeden dat de mannen zich bezighouden met ladingdiefstallen. Als op de vuurpijl reed de bestuurder terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Wachten op privacy instellingen...
09.00

Meerdere auto's in brand in parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis

In de personeelsparkeergarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch brak maandagochtend rond halfacht brand uit. De brand, op de derde etage, kon snel worden geblust. Meerdere auto's zijn beschadigd geraakt. Een auto ging in vlammen op.

04.35

Brand verwoest schuur en auto

Aan het Rijt in Valkenswaard is zondagnacht een schuur uitgebrand. In die schuur was een auto geparkeerd. Ook deze ging bij de brand verloren. Het vuur werd rond halfvier ontdekt. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Bij de brand zou niemand gewond zijn geraakt.

Wachten op privacy instellingen...
Van de schuur aan het Rijt in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Van de schuur aan het Rijt in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
21.45

Gewonde bij steekpartij Eindhoven

Bij een steekpartij in een huis aan de Ericastraat in Eindhoven is zondag een man gewond geraakt. Eén van de slachtoffers liep lichte snijwonden op aan het gezicht. De politie heeft drie mannen opgepakt.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone