Snollebollekes cancelt zijn concerten in GelreDome

25 januari 2022 om 16:21 • Aangepast 2 februari 2022 om 13:05
nl
De concerten die Snollebollekes zou geven in GelreDome over twee maanden, gaan niet door. De concerten worden een jaar vooruit geschoven, naar maart en april 2023. Dat heeft de feestartiest dinsdag bekend gemaakt.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

"Ondanks de huidige versoepelingen is er op dit moment nog te veel onzekerheid en onduidelijkheid om een binnenevenement van dit formaat neer te zetten in maart," zo laat Snollebollekes-zanger Rob Kemps weten op zijn website. "Dit vergt namelijk maanden intensieve voorbereiding."

Kaartje blijft geldig
De concerten stonden gepland op vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart. Iedereen die al een kaartje heeft voor een van die optredens, krijgt automatisch een nieuw ticket voor de optredens een jaar later. Die zijn respectievelijk op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023.

Daarbij maakt Snollebollekes van de gelegenheid gebruik om ook meteen twee nieuwe shows aan te kondigen voor volgend jaar. Een extra show op zaterdag 25 maart 2023 en een familieshow op zondagmiddag 26 maart. Daarvoor begint de kaartverkoop aanstaande zaterdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.