Mariska Bauer mag weer autorijden na infarct: 'Mijlpaal in revalidatie'

10 februari 2022 om 17:27 • Aangepast 11 februari 2022 om 09:45
nl
Goed nieuws uit huize Bauer in Fijnaart: Mariska Bauer mag weer autorijden nadat ze in het begin van dit jaar werd getroffen door een herseninfarct. Volgens Frans werkt ze nog altijd hard aan haar herstel: "Mariska is flink aan het revalideren. Het gaat supergoed."
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De zanger is enorm trots op de voortgang van zijn vrouw. "We hebben een mooie mijlpaal bereikt in de revalidatie", vertelt Frans in het radioprogramma Muziek & Zo van Eefke Boelhouwers bij Omroep Brabant.

Volgens de zanger uit Fijnaart loopt de revalidatie op rolletjes. "Je staat er niet altijd bij stil, maar het ook heel anders kunnen aflopen. Op dat soort momenten ga je zaken als weer mogen autorijden enorm waarderen."

Mariska werd begin januari getroffen door een herseninfarct. Ze werd behandeld in het ziekenhuis in Roosendaal en moest daarna thuis verder herstellen.

Sporten
En Frans kwam met nog een nieuwtje. "Ik ben weer aan het sporten", klonk het strijdbaar. "Ik heb vanochtend al heel wat coronakilo's omhoog geduwd in de sportschool. Je zult het niet geloven, maar ik heb ook al weer hardgelopen in de bossen."

Volgens Frans is het de bedoeling dat hij vanaf april weer gaat optreden in het land. "Hier hangt de vlag al uit", zegt de zanger vooruitlopend op de versoepeling van de coronamaatregelen. "Tegen die tijd wil ik weer fris en fruitig op het podium staan."

LEES OOK:
Mariska Bauer getroffen door herseninfarct maar ze is weer thuis Mariska Bauer houdt voorlopig rust na haar herseninfarct: 'Goede moed' Mariska Bauer herstelt goed, Frans hielp wel een wasje 'naar de sodemieter' Duizenden beterschapswensen voor Frans Bauer en Mariska met corona

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!