Liveblog

112-nieuws: gewonde bij ongeval Willemstad • brommobiel in brand

13 februari 2022 om 18:35 • Aangepast 21 februari 2022 om 16:09
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Liveblog

22.50

Dit liveblog is afgesloten

21.30

Man (19) aangehouden na zoveelste steekpartij bij azc in Budel

In het asielzoekerscentrum in Budel heeft zondagavond opnieuw een steekpartij plaatsgevonden. Dat meldt de politie. Het steekincident gebeurde nadat er tussen meerdere bewoners een vechtpartij was uitgebroken. Een 24-jarige man werd daarbij in zijn been gestoken. Een 19-jarige man is aangehouden.

LEES OOK: Man (19) aangehouden na zoveelste steekpartij bij azc in Budel

18.55

Brommobiel in brand op inrit in Helmond

Een brommobiel is zondag aan het begin van de avond in vlammen opgegaan. Het wagentje waarmee 45 kilometer per uur kon worden gereden, vloog plots in brand. De bewoner zag de brand in het wagentje op zijn inrit en heeft de brandweer gebeld. Zij konden de brand blussen, wisten het schuurtje te redden maar de brommobiel niet.

45 kilometer wagen vliegt spontaan in brand (foto: SQ Vision / Harrie Grijseels).
45 kilometer wagen vliegt spontaan in brand (foto: SQ Vision / Harrie Grijseels).
Het wagentje viel niet meer te redden (foto: SQ Vision / Harrie Grijseels).
Het wagentje viel niet meer te redden (foto: SQ Vision / Harrie Grijseels).
18.30

Gewonde bij ongeval in Willemstad

Op de Maltaweg in Willemstad is zondagmiddag een terreinwagen tegen een boom gebotst. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumaheli en de brandweer, rukten uit ter assistentie. De bestuurder van het voertuig is met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De weg is enige tijd afgesloten geweest, maar is inmiddels weer open.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
13.26

350 kilo cocaïne in busje leidt politie naar 19 vuurwapens in horecazaak

De politie heeft zaterdagavond 350 kilo cocaïne gevonden in een busje dat wegreed bij een horecazaak aan de Dijklaan in Breda. Binnen vond ze negentien vuurwapens. Die zijn in beslag genomen. Het onderzoek naar de herkomst van de drugs en de wapens is nog aan de gang.

13.07

Maserati in vlammen op in Bavel

Een Maserati 3500 GT I is zondagmiddag uitgebrand op de Dorstseweg in Bavel. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto uit 1963 - die volgens een 112-correspondent een nieuwwaarde had van 250.000 euro - verloren ging. Doordat brandstof uit de benzinetank stroomde, waren de vlammen lastig te blussen. Vanwege de autobrand werd de weg een tijd lang afgesloten voor het verkeer.

De Maserati in Bavel werd door brand verwoest (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De Maserati in Bavel werd door brand verwoest (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
11.24

Tilburger vast na mishandeling op feestje

Een 26-jarige Tilburger is aangehouden en vastgezet nadat hij zich zaterdagnacht misdroeg op een feestje in een huis aan het Boksdoornerf in Tilburg. Er is meerdere keren aangifte tegen hem gedaan vanwege mishandeling. Er werden volgens de politie 'binnen en buiten het huis klappen uitgedeeld'. De man was onder invloed van drank.

11.11

Viertal aangehouden na vondst gestolen spullen in busje

Op de A2 bij Liempde is zondagochtend een busje aan de kant gezet. Daarin werden spullen gevonden die zeer vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Alle vier de inzittenden zijn aangehouden. Uitgezocht wordt nog waar de spullen zijn weggehaald.

10.49

Fietsendief aangehouden

Een fietsendief is zaterdagavond gearresteerd in Tilburg. Iemand had gezien hoe hij een elektrische fiets in een busje had geladen op de Umberstraat in Tilburg en wegreed en waarschuwde de politie. De 52-jarige verdachte uit Tilburg is vastgezet en de fiets kon terug naar de eigenaar.

09.24

Man met vuurwapen berooft tieners na avondje werken in Best

Aan het Wilhelminaplein in Best zijn zaterdagavond twee tieners beroofd van hun telefoon. De meiden (16 en 17 jaar oud) waren volgens het ED rond acht uur net klaar met werken, toen ze werden bedreigd door iemand met een vuurwapen. Ze moesten hun mobiel afstaan. De dader die zwarte kleren droeg en een muts over zijn hoofd had getrokken, vluchtte na de beroving in een kleine zwarte Hyundai.\

08.51

Dronken automobilist botst op andere auto

Een Britse automobilist is zaterdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt in de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Daar botste hij bij een rotonde tegen een auto voor hem. De bestuurder van die auto moest rond kwart voor tien 's avonds remmen omdat een voetganger overstak. De politie werd opgeroepen omdat de twee partijen niet samen tot een goede afwikkeling van de botsing kwamen. Vervolgens ontdekten agenten dat de Brit bijna vier keer teveel gedronken had.

01.17

Automobilist botst op boom in Eindhoven

Een automobilist is zaterdagavond gecrasht en met zeer hoge snelheid tegen een boom langs de Meerveldhovenseweg in Eindhoven tot stilstand gekomen. Dit gebeurde vlakbij het Kastelenplein. Hoeveel mensen in de auto zaten toen het ongeluk gebeurde, is niet bekendgemaakt. Een inzittende raakte bij de crash gewond. Deze had veel pijn aan zijn nek, torso en rug en is naar een ziekenhuis in Veldhoven gebracht.

00.48

Politie valt gebouw in Breda binnen

Een speciaal team van de politie is zaterdagavond rond halftwaalf een gebouw aan de Dijklaan in Breda binnengevallen. Waarom is niet bekendgemaakt. Ook over eventuele aanhoudingen is vooralsnog niets naar buiten gebracht.

00.11

Brand caravan Rijen

De brandweer van Rijen moest zaterdagavond uitrukken naar de Heistraat vanwege een brand. Volgens iemand in de buurt zou daar een caravan in brand staan. De brandweer moest een poort openslijpen om bij het vuur te kunnen komen. Hoe de brand is veroorzaakt, wordt onderzocht.

De brand woedde aan de Heistraat in Rijen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De brand woedde aan de Heistraat in Rijen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
22.57

Auto slaat over kop in De Mortel

Een auto is zaterdagavond over de kop geslagen nadat de bestuurder een andere auto wilde inhalen op de Bakelseweg in De Mortel. De auto raakte van de weg en belandde in een greppel. Bij het ongeluk zijn volgens een 112-correspondent zeker zes mensen gewond geraakt van wie twee zwaargewond. De bestuurder van de auto zou zijn aangehouden vanwege rijden onder invloed.

Bij het ongeluk in De Mortel raakten zes mensen gewond (foto: Walter van Bussel/SQ Vision).
Bij het ongeluk in De Mortel raakten zes mensen gewond (foto: Walter van Bussel/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!