Video

Wil jij naar 3 Uurkes Vurraf of het Fijnfisjenie Café?

17 februari 2022 om 17:07 • Aangepast 25 februari 2022 om 13:07
nl
Het mooiste dat is carnaval… en hoe dat maakt niet uit, maar we vieren het samen! Door het wegvallen van de meeste coronamaatregelen is het ook voor 3 Uurkes Vurraf en het Fijnfisjenie Café weer mogelijk om een kleine groep carnavalsvierders te ontvangen. Daar kun jij dus bij zijn! Hoe, dat lees je hier.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

3 Uurkes Vurraf

Het is de traditionele aftrap van het carnaval en wordt al voor de 33e keer gehouden, een carnavalsjubileum. Ook dit jaar is 3 Uurkes Vurraf weer een kleurrijke optocht van carnavalshits. Presentator Jordy Graat ontvangt onder meer Lamme Frans, Rene Schuurmans, Gebroeders Ko, de Alpenzusjes en de Lawineboys. Een betere start van het carnaval kun je niet wensen.

De komende periode zijn er verschillende winacties waar je de exclusieve tickets voor 3 Uurkes Vurraf op locatie kunt winnen:

Brabant Vandaag

Kijk vrijdag 18 februari naar Brabant Vandaag, vanaf 17.45 uur (daarna elk uur herhaald). In de uitzending hoor je hoe je 2 tickets kunt winnen. Dan ben jij wellicht een van de gelukkigen op het carnavalsspektakel van 3 Uurkes Vurraf.

Radio, Facebook en ‘t Buske

Maandag 21 februari aan het einde van de middag verstoppen Christel en Jordy zich in de provincie met 2 x 2 tickets voor 3 Uurkes Vurraf. Live op Facebook kan je ze volgen én krijg je exclusieve hints. Vind 't Brabants Buske en luister naar de radio voor het codewoord om kans te maken op deze kaarten.

Social Media

Volg Omroep Brabant op Facebook en Instagram als je tickets wilt winnen. De komende periode zijn er verschillende winacties op deze kanalen. Maar ook in de officiële Fijnfisjenie!-groep op Facebook zijn kaarten te winnen.

Website en app

Download de app van Omroep Brabant en win tickets voor 3 Uurkes Vurraf!?In elk bericht over carnaval kan de ‘3’ uit het embleem van 3 Uurkes Vurraf zijn verstopt. Zie je deze 3 in een bericht? Mail dan binnen 24 uur na plaatsing van het bericht naar ? [email protected]? en vermeld daarin je voor- en achternaam en de plaats van het embleem, inclusief de titel van het bericht. Uit de inzendingen wordt een winnaar voor 2 tickets geloot. Maar let op: alleen het artikel waar de officiële 3 uit het embleem volledig te zien is, die telt mee.

Radio

Vanaf maandag 21 februari zijn er verschillende winacties op de radio bij Omroep Brabant. Luister de hele week aandachtig zodat jij degene bent die er met de gewilde tickets voor 3 Uurkes Vurraf vandoor gaat!

Fijnfisjenie Café

Tijdens carnaval is dagelijks het Fijnfisjenie Café geopend vanaf kwart voor acht. In de gezelligste kroeg van Brabant wordt vier dagen feest gevierd met de presentatoren Christel de Laat en Jordy Graat. Dat doen zij samen met cafébezoekers, artiesten en onze verslaggevers die met het Brabants Buske de hele provincie doorkruisen.

Inschrijvingen voor Fijnfisjenie Café zijn gesloten.

Het Fijnfisjenie Café is vanaf zaterdag 26 februari tot en met dinsdag 1 maart live te zien op tv van 19.45 tot 21.30 uur. Elke dag is er ook een Pré-Fisjenie Café vanaf 17.45 uur.

Of kijk de live uitzendingen online.

Wachten op privacy instellingen...

Meer informatie is te vinden op deze themapagina en hier vind je de antwoorden op vele vragen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.