112-nieuws: gewapende overval Fijnaart • bestuurder gewond na botsing boom - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: gewapende overval Fijnaart • bestuurder gewond na botsing boom

18 februari om 05:56 • Aangepast 28 februari om 14:05
nl
In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.58

Dit liveblog is gesloten.

21.48

Gewapende overval Fijnaart

Op een tankstation aan de Parallelweg in Fijnaart is rond negen uur een gewapende overval gepleegd. Volgens de politie werd een personeelslid overvallen en waren er geen klanten in de zaak. Niemand raakte gewond. Twee gemaskerde mannen zijn gevlucht met de buit. De politie vraagt mensen met tips zich te melden.

18.51

Bestuurder gewond na botsing tegen boom

Tegen het begin van de avond is een bestuurder op de A2 bij Leende richting Eindhoven van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Volgens een 112-correspondent was de bestuurder al enkele kilometers daarvoor aan het slingeren met zijn auto. Net bij afslag Leende is hij van de weg geraakt. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
12.55

Code oranje in Brabant

Wachten op privacy instellingen...
11.50

Bigbags met zand op de weg tussen Oudenbosch en Etten-Leur

Op de N640 bij Etten-Leur zijn vrijdagochtend twee bigbags met zand op de weg terechtgekomen. Medewerkers van Rijkswaterstaat hebben het zand opgeruimd. Waar het zand vandaan komt, is niet duidelijk.

Twee bigbags met zand op de N640 (Foto: weginspecteur Sven)
Twee bigbags met zand op de N640 (Foto: weginspecteur Sven)
11.45

Gestolen plaatsnaamborden weer terug bij gemeente Gemert-Bakel

De gestolen plaatsnaamborden van de gemeente Gemert-Bakel zijn weer terug. Ze zijn gevonden in een huis. De bewoner gaf aan dat hij niet wist dat de borden eigendom van de gemeente zijn. De borden zijn inmiddels weer terug bij de gemeente.

10.55

Wapen en drugs in huis Tilburg

In een huis in de wijk 't Goirke in Tilburg zijn donderdagavond een partij softdrugs en een wapen gevonden. Dat gebeurde na een anonieme tip dat er in het huis wapens zouden liggen. De bewoner is aangemerkt als verdachte en moet zich later op het politiebureau melden voor verhoor.

10.15

De storm Eunice raast over Brabant

Wachten op privacy instellingen...
06.30

Treinverkeer weer hervat na kapotte bovenleidingen bij Vught

Het treinverkeer is weer hervat nadat een vrachtwagen met een kraan donderdag drie bovenleidingen kapot trok bij een spoorwegovergang in Vught. Hij had de kraan van z'n vrachtwagen niet ingeklapt, waardoor hij de bovenleidingen raakte. Daardoor was donderdag na twee uur geen treinverkeer mogelijk van en naar Den Bosch.

De chauffeur heeft een proces-verbaal gekregen omdat hij vergeten was om de kraan in te klappen. Die was daardoor zes meter hoog, dat is twee meter meer dan is toegestaan.

LEES OOK: Kapotte bovenleiding zorgt voor spoorproblemen rond Den Bosch

06.00

Storm Eunice trekt vrijdag over Nederland

Storm Eunice, de vierde storm van dit jaar, trekt vrijdag over Nederland. Een groot deel van het land krijgt naar verwachting te maken met zeer harde wind. Boven land worden zeer zware windstoten verwacht van 100 tot 120 kilometer per uur.

KLM heeft, voor zover nu bekend, bijna 170 vluchten geannuleerd in verband met de storm en er rijden in de ochtend minder treinen. Vanaf 14.00 uur ligt al het treinverkeer stil. Eindhoven Airport heeft tot dusver geen vluchten geschrapt.

Veel teststraten en vaccinatielocaties gaan dicht vanwege Eunice en de ANWB stelt op de website dat het onderweg bij storm gevaarlijk kan zijn. "Het vraagt om aangepast rijgedrag en extra alertheid."

Fontys heeft besloten om vrijdag vanaf het middaguur geen onderwijs meer te geven op de scholen. Zo geeft Fontys de studenten de mogelijkheid om op tijd naar huis te gaan.

Wachten op privacy instellingen...
01.30

Vrachtwagens vliegen in brand op industrieterrein

Twee vrachtwagens zijn in de nacht van donderdag op vrijdag in brand gevlogen. Beide wagens waren geparkeerd aan de Handelsweg in Etten-Leur, ze stonden zo'n 100 meter van elkaar vandaan. De brandweer was snel ter plaatse en schaalde op naar middelbrand.

De cabines van beide vrachtwagens brandden geheel uit. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk, de politie sluit brandstichting niet uit. De weg is tijdelijk afgezet voor verkeer.

Wachten op privacy instellingen...
Cabines van vrachtwagens brandden volledig uit (foto: SQ Vision/Perry Roovers).
Cabines van vrachtwagens brandden volledig uit (foto: SQ Vision/Perry Roovers).
Vrachtwagens in brand in Etten-Leur (foto: SQ Vision / Perry Roovers).
Vrachtwagens in brand in Etten-Leur (foto: SQ Vision / Perry Roovers).
00.00

Auto in de sloot in Dussen

Een auto is op de Hoek in Dussen uit de bocht gevlogen en in een sloot beland. De bestuurder raakte gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Meerdere brandweerwagens en een ambulance kwamen om hulp te verlenen.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone