Liveblog

112-nieuws: auto tegen boom in Sint Hubert • bizar ongeluk in Breda

23 februari 2022 om 19:38 • Aangepast 24 februari 2022 om 13:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.52

Dit liveblog is afgesloten

21.20

Auto brandt uit op A73

Op de snelweg A73 bij Linden is vanavond rond kwart over negen een auto uitgebrand. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De auto brandde volgens een 112-correspondent compleet uit. Waardoor de auto in brand vloog, is niet bekend.

Foto: SK-Media / SQ Vision.
Foto: SK-Media / SQ Vision.
19.20

Auto tegen boom in Sint Hubert

Een man is vanavond iets voor zeven uur in Sint Hubert met zijn auto tegen een boom beland. De automobilist liep na het ongeluk volgens een 112-correspondent zelf naar de ambulance zodat hij kon worden nagekeken. Hoe hij eraan toe is, is niet duidelijk. Het ongeluk gebeurde op de N264. Er waren verder geen weggebruikers bij het ongeluk betrokken.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
17.40

Hoe dan? Bizar ongeluk in Breda

"Als je dit wil doen, lukt het je niet", zegt een 112-correspondent over een bizar ongeluk vanmiddag in Breda. Een vrouw wilde haar auto aan de Bavelselaan in de garage zetten, maar ze belandde ín de garage met haar auto op zijn kant. Dit terwijl de garage maar net groot genoeg is om er een auto in te parkeren.

Vermoedelijk heeft de vrouw bij het inrijden van de garage een muurtje geraakt waarna het mis ging. De vrouw is volgens de 112-correspondent geschrokken, maar ze kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De brandweer moest eraan te pas komen om haar uit de auto te bevrijden. Op eigen kracht kon ze namelijk niet uit de auto komen. Ook de auto lijkt door het ongeluk niet heel erg beschadigd te zijn.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
16.23

Files rond Eindhoven door ongeluk

Wachten op privacy instellingen...
15.05

Politie zoekt tieners voor slaan en steken man

Drie tieners hebben op oudjaarsdag in hun woonplaats Oss een plaatsgenoot ernstig mishandeld en in zijn benen gestoken. Dat gebeurde nadat de man de jongens aansprak en vroeg of ze geen vuurwerk meer wilden afsteken. Het slachtoffer werd onder meer met een hard voorwerp op zijn achterhoofd geslagen, zo heeft de politie vandaag naar buiten gebracht. De drie zijn sinds de mishandeling spoorloos.

Wachten op privacy instellingen...
14.57

Wielrenner gewond na aanrijding met vrachtwagen

Op De Quayweg in Ledeacker is een wielrenner onder een vrachtwagen terechtgekomen. Een traumahelikopter landde en een trauma-arts heeft ter plekke geassisteerd. Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De weg is gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
14.51

Tilburger (24) verwondt agent

Een 24-jarige Tilburger heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een agent verwond. Hij probeerde zich namelijk te verzetten tegen een arrestatie voor het mishandelen van zijn ex-partner.

Eenmaal in de politiecel bleef de man zich agressief gedragen. Zo schopte hij meerdere keren tegen de deur. Hij zit nog vast voor verhoor.

LEES OOK: Tilburger verwondt agent die hem aanhoudt voor mishandeling ex-partner

14.34

Auto belandt in de vangrail

Op de N2 bij Aalst is vanmiddag een ongeluk gebeurd. Daarbij is een auto in de vangrail beland. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of iemand gewond is geraakt.

14.27

Ongeluk op A58 veroorzaakt file

Op de A58 bij Bavel zijn vanmiddag drie auto's op elkaar botst. De achterste auto raakte flink beschadigd. Een bestuurder raakte gewond en is in de ambulance behandeld. Door het ongeluk ontstond een file op de A58.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
13.43

Donderdag weer code geel

Het KNMI heeft voor donderdag opnieuw code geel afgekondigd vanwege zware windstoten. De waarschuwing geldt voor het hele land, met uitzondering van Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Waddeneilanden. Rijkswaterstaat waarschuwt het verkeer om op te letten.

LEES OOK: Donderdag opnieuw zware windstoten verwacht, code geel

11.42

Voetganger gewond na aanrijding met vrachtwagen

Dinsdagochtend is op de Willemsstraat in Eindhoven een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De politie is op zoek naar getuigen.

Wachten op privacy instellingen...
11.06

Man ernstig gewond na val op stoep

Op de Heistraat in Helmond is een oudere man ernstig gewond geraakt. Hij zou op de stoep lopen en zijn gevallen, waarna hij hard met zijn hoofd tegen een muur terechtkwam. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een trauma-arts heeft het ambulancepersoneel ondersteund. De man is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
10.47

Bestuurder onder invloed van drugs

Een 54-jarige man uit Bergen op Zoom veroorzaakte dinsdagavond een ongeluk op de A58 bij Kruiningen, terwijl hij onder invloed van drugs was. Hij reed met een hoge snelheid tegen een andere auto aan. Niemand raakte daarbij gewond. De politie nam bij de man een speekseltest af, waaruit bleek dat hij onder invloed was van cocaïne en amfetamine. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daarnaast heeft hij een rijverbod van 24 uur gekregen.

Een speekseltest (foto: politie).
Een speekseltest (foto: politie).
10.41

Man aangehouden na melding van schieten

Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is in zijn woonplaats aangehouden omdat hij mogelijk met een alarmpistool schoot vanuit het raam van een huis. In dat huis vond de politie ook verschillende wapens.

LEES OOK: Politie arresteert man na melding dat hij met pistool schiet vanuit raam

10.23

Aanrijding met buurtbus

Op de kruising van de Nistelrodeseweg met de Sonhofweg in Uden is een ongeluk gebeurd tussen een auto en een buurtbus. De voorkanten van beide wagens zijn vernield. Een slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
10.02

Search and Rescue team zoekt verder naar vermiste Jane

Het Search and Rescue team (SAR) is dinsdagavond weer met speurhonden gaan zoeken naar de vermiste 38-jarige Jane Vermelis uit Den Bosch. Ondanks dat de honden haar spoor vonden, werd Jane helaas niet gevonden. "We gaan vandaag in overleg met de politie kijken wat het volgende traject gaat worden, want deze jonge vrouw moet gevonden worden", meldt het SAR.

De politie laat ook weten dat er nog niets van Jane is vernomen en dat er nog geen bruikbare tips zijn binnengekomen.

Wachten op privacy instellingen...
09.54

Auto op z'n kop in de sloot, bestuurster bekneld

Op de Monnikenweg in Geertruidenberg is woensdagochtend een bestuurster van een auto de macht over het stuur verloren. Ze belandde met haar auto op z'n kop in de sloot. De brandweer is een half uur bezig geweest om haar te bevrijden. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
08.26

Veel snelheidsovertredingen in Veldhoven

Wijkagenten hebben dinsdag op De Run in Veldhoven een snelheidscontrole gehouden. Van de 674 bestuurders die voorbijreden, gingen er 162 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 75 kilometer per uur, terwijl op die weg maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

08.17

Ongeluk op A59 richting Den Bosch

Op de A59 van Zierikzee richting Den Bosch is woensdagmorgen een ongeluk gebeurd. Dat leidt tot ruim twintig minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
06.35

Dronken automobilist rijdt lantaarnpaal uit grond

Een 30-jarige automobilist moest dinsdagmiddag zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de Tilburgseweg in Waalwijk de macht over het stuur van zijn auto verloor en een lantaarnpaal uit de grond reed. De man bleek bijna drie keer zoveel alcohol te hebben gedronken dan is toegestaan. De man moet zich binnenkort voor de politierechter verantwoorden.

03.08

Bestelbus crasht en rijdt door verkeersbord

Op de A4 bij Halsteren is dinsdagnacht een bestelbus gecrasht en door een verkeersbord langs de weg gereden. Het ongeluk gebeurde op de weg richting Rotterdam. Hierbij zou ook een vrachtwagen betrokken zijn geweest. Na de crash werd de snelweg van Bergen op Zoom-Noord tot Steenbergen afgesloten voor het verkeer. De weg was bezaaid met brokstukken. De bestuurder van de bestelbus is naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur mocht zijn weg vervolgen nadat hij een verklaring aflegde.

Hoe het ongeluk op de A4 bij Halsteren kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Hoe het ongeluk op de A4 bij Halsteren kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Christian Traets/SQ Vision).
23.16

Gewonde bij botsing in Oss

Een automobilist is dinsdagavond laat gewond geraakt bij een botsing in de Joost van den Vondellaan in Oss. De auto waarin de man zat, kwam rond elf uur op de kruising met de Brederostraat in botsing met een andere auto. De gewonde bestuurder is door een verpleegkundige onderzocht en daarna in een ambulance meegenomen. Volgens een 112-correspondent had het slachtoffer op het oog lichte verwondingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!