Video

Plaspalen en dixies zijn niet aan te slepen voor carnaval

24 februari 2022 om 19:30 • Aangepast 25 februari 2022 om 10:04
nl
Nu het licht op groen staat voor het carnaval, is het niet alleen druk voor de bierbrouwers en confettimakers. Ook verhuurbedrijven van buitentoiletten moeten alle zeilen bijzetten. Op veel plekken in onze provincie worden dixies en plaspalen geplaatst. En dat betekent grote drukte voor Paul Antonis en zijn mannen.
Profielfoto van Erik Peeters
Geschreven door

“We doen wat we kunnen”, aldus Paul Antonis van het gelijknamige verhuurbedrijf uit Goirle. Samen met zijn collega’s is hij donderdag druk in de weer om zo’n dertig toiletcabines en toiletpalen te plaatsen voor de Mega Outdoor Carnavals Party in Udenhout.

"Blij dat we buiten mogen spelen."

“We hebben gelukkig weer veel te rijden. Na het knikkeren en verstoppertje spelen in de werkplaats zijn we blij dat we weer buiten mogen spelen. Hier doen we het tenslotte voor”, klinkt Paul uitgelaten.

De evenementenbranche is afgelopen jaren hard getroffen. Ook Paul merkte de gevolgen van de coronacrisis. “We hebben nog wel wat werk gehad aan de verhuur van toiletten bij de GGD-teststraten. En gelukkig liep de bouw ook gewoon door maar het was bij lange na niet wat we gewend waren.”

"Het is een mooie try-out."

Bezoekers van het openluchtfeest in Udenhout hoeven zich het komend weekend in ieder geval geen zorgen te maken over hun kleine of grote boodschap. Volgens Paul is er capaciteit genoeg. “Het voor ons meteen ook een mooie try-out voor de festivals rond Pasen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!