Liveblog

112-nieuws: vrouw gewond na ongeval • spookrijder in Roosendaal

27 februari 2022 om 22:03 • Aangepast 28 februari 2022 om 11:23
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.50

Dit liveblog is afgesloten

22.00

Drie gewonden bij ongeval in Roosendaal

Vermoedelijk wegens spookrijden zijn vanavond drie inzittenden van twee auto's gewond geraakt bij een frontale botsing op de Antwerpseweg (N262) tussen Roosendaal en Nispen.

LEES OOK: Spookrijder veroorzaakt ongeval in Roosendaal, politie vindt lachgas

21.30

Gewapende overval in Tilburg

Op de Oerlesestraat in Tilburg heeft een man zondagavond een gewapende overval gepleegd op een snackbar.

LEES OOK: Gewapende overval op snackbar aan Oerlesestraat in Tilburg

21.20 – Auto raakt in de sloot in Oss, vrouw gewond
Een vrouw is zondagavond gewond geraakt nadat ze met haar auto van de weg was geraakt. Dat gebeurde op de Oijenseweg in Oss. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden gehaald. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met haar gaat is niet bekend.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
20.00

Graafmachine verwoest door brand

Op de Trombonelaan in Eindhoven is een graafmachine door brand verwoest. De brandweer bluste de graafmachine met water en schuim. Om op het terrein te komen, moest de brandweer het slot aan het hek doorknippen.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
18.05

Vrouwen gewond bij aanrijding in Valkenswaard

Op de Leenderweg in Valkenswaard zijn zondagmiddag twee carnavalsvierders aangereden. De twee vrouwen op leeftijd staken de weg over en werden aangereden door een personenauto waarvan de chauffeur verblind was door de laagstaande zon in de straat vanuit de Markt, meldt een 112-correspondent. Beide vrouwen zijn met een ambulance meegenomen naar een ziekenhuis voor behandeling. Het verkeer werd door de politie om het ongeval heen geleid.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
17.45

Bestuurder huurscooter gewond na val

Een bestuurder van een huurscooter is even voor vijf uur ten val gekomen op de Doctor Struyckenstraat in Breda. Dat gebeurde nadat hij een hoge stoeprand had geraakt. Mensen die het zagen gebeuren, boden meteen hulp. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision .
Foto: Perry Roovers/SQ Vision .
16.55

Brand in kapel in Schijndel

De brandweer werd zondagmiddag gealarmeerd voor een brand in de kapel van Zusters voor Liefde aan de Pastoor van Erpstraat in Schijndel. Het bleek te gaan om een klein brandje in een afvalbak. De brandweer doofde het vuur en ventileerde de kapel waar de nodige rookontwikkeling hing. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een waterwagen. Er raakte niemand gewond, en ook de verblijven van de zusters zijn niet ontruimd geweest.

16.20

Slachtoffer Veghel is buitenlandse chauffeur

De man die zondagavond dood werd gevonden aan de Taylorweg in Veghel is een buitenlandse chauffeur. Dat meldt de politie. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.

Wachten op privacy instellingen...
12.59

Auto slaat over de kop in Breda

Een auto is zondagmiddag over de kop geslagen op de kruising van de Willem van Oranjelaan met de Ruitersboslaan in Breda. Dit gebeurde nadat de bestuurder rond twaalf uur in botsing kwam met een andere automobilist. De omgeslagen auto kwam uiteindelijk tot stilstand op de naastgelegen groenstrook. De betrokkenen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De auto die over de kop sloeg, is getakeld door een berger.

12.44

Gewonden na omvallen steiger in Beugen

Tijdens de zogenoemde Knakworstrennen in Beugen zijn zondagmiddag vijf mensen gewond geraakt nadat een steiger op het Kerkplein omviel. Twee zijn naar een ziekenhuis gebracht, maar alle gewonden waren volgens een 112-correspondent aanspreekbaar.

LEES OOK: Steiger valt om tijdens Knakworstrennen in Beugen, meerdere mensen gewond

Het ongeluk in Beugen vond plaats op het Kerkplein (foto: SK-Media).
Het ongeluk in Beugen vond plaats op het Kerkplein (foto: SK-Media).
10.35

Drugsdealers aangehouden in Roosendaal

Twee drugsdealers zijn zaterdagmiddag aangehouden op de Dunantstraat in Roosendaal. De auto van het tweetal werd door agenten aan de kant gezet nadat iemand bij hen in de auto was gestapt. Die wilde drugs kopen van het duo. De bijrijder, een 19-jarige Roosendaler, had zakjes MDMA, cocaïne, 3-MMC en 4-MMC in zijn onderbroek. De 22-jarige bestuurder uit Wouw had zakjes met wit poeder en hennep op zak. Ook op de achterbank van de auto lagen zakjes drugs. Alle drugs zijn in beslag genomen.

10.20

Zakkenroller aangehouden in Breda

De politie waarschuwt voor zakkenrollers tijdens carnaval. Zaterdagnacht hielden agenten in Breda een 34-jarige man uit Dronten aan op verdenking van zakkenrollen. Hij zou in een horecazaak aan de Lange Brugstraat een telefoon gerold hebben, maar werd betrapt. Hij is vastgezet.

10.16

Carnavalsfeestje eindigt in overval in Roosendaal

Een vrouw is zaterdag overvallen in de portiek van haar huis in de Eikenlaan in Roosendaal, nadat ze terugkwam van een avondje carnaval. Ze werd tussen middernacht en twee uur 's nachts door een man en vrouw bedreigd met een vuurwapen.

LEES OOK: Vrouw thuis overvallen en bedreigd met vuurwapen na avondje carnaval

09.55

Overleden man in water in Veghel

Langs de Taylorweg in Veghel, in een aftakking van de Zuid Willemsvaart, is zondagochtend een overleden man ontdekt door een voorbijganger. Wat de man is overkomen, wordt onderzocht. "We hebben niets wat wijst op een misdrijf", laat een woordvoerder weten. "Maar we doen onderzoek om alles uit te sluiten." De omgeving is afgezet door agenten.

09.33

Automobilist crasht in Rijsbergen

Een automobilist is zaterdagnacht gecrasht in Rijsbergen. De bestuurder zou volgens een 112-correspondent een container hebben geraakt en zou toen de ambulance aankwam zijn weggelopen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Hoe de auto op de container in Rijsbergen kon botsen, wordt onderzocht (foto: Jesse Monden).
Hoe de auto op de container in Rijsbergen kon botsen, wordt onderzocht (foto: Jesse Monden).
08.55

Tilburger (18) aangehouden na opstootjes

Een 18-jarige Tilburger is zaterdagnacht aangehouden omdat hij diverse opstootjes in de stad veroorzaakte. Hij kreeg de vraag weg te gaan, maar luisterde daar niet naar. Daarop werd hij op de Telegraafstraat gearresteerd. De 22-jarige vriendin van de man werkte de agenten bij de aanhouding tegen. Daarop werd ook zij aangehouden.

08.08

Slingerende automobilist in Waalwijk

Een slingerende automobilist is vrijdagnacht aangehouden in de Groen van Prinstererlaan in Waalwijk. Agenten die hem zagen rijden, lieten hem stoppen. De 23 jarige man uit Elshout bleek onder invloed te zijn van drugs. Hij testte positief op cannabis en (meth)amfetamine, maakte de politie zaterdag bekend. Van de bestuurder werd bloed afgenomen door een arts. De uitslag wordt binnen enkele weken bekend via het NFI.

Wachten op privacy instellingen...
07.58

Diefstal telefoons tijdens carnaval in Den Bosch

Tijdens de start van carnaval in Den Bosch zijn vrijdag diverse mobiele telefoons gestolen. Twee verdachten zijn aangehouden, maakte de politie zaterdag bekend. Zij hadden diverse telefoons bij zich. Wie zijn of haar telefoon hieronder herkent, wordt gevraagd de politie te bellen op het nummer 0900-8844 onder vermelding van het procesnummer 2022039833.

Wachten op privacy instellingen...
06.03

Negen aanhoudingen bij controle op illegale taxi's

Tijdens controles op illegale taxi's in Den Bosch en Eindhoven zijn dit weekend negen mensen aangehouden. Van een zogenoemde snorder werd de auto in beslag genomen, omdat die al vaker de fout in was gegaan. Iemand anders bleek te rijden onder invloed van drugs. Alle aangehouden illegale taxichauffeurs hangt volgens een woordvoerder een boete van 1800 euro boven het hoofd. "Bij herhaling wordt een boete van 10.000 euro opgelegd."

05.47

Automobilist na achtervolging aangehouden

Een 59-jarige dronken automobilist uit Veghel is zaterdagnacht door de politie aangehouden na een lange achtervolging van Eindhoven naar Valkenswaard. Agenten hadden hem zonder verlichting over de busbaan zien rijden en gaven hem een stopteken. Daar trok de man zich niets van aan. Hij negeerde een rood verkeerslicht, haalde in waar dit niet mag, reed met een snelheid van meer dan 200 kilometer per uur over de N2. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

LEES OOK: Roekeloze automobilist na achtervolging aangehouden, passagier in tranen

05.26

Brand in loods Nieuwendijk

In een loods aan de Rijksweg in Nieuwendijk brak rond kwart voor vier zaterdagnacht brand uit. Veel brandweerwagens werden ingezet om de brand te bestrijden, maar na verkenning bleek deze mee te vallen. Vermoedelijk werd de brand veroorzaakt door een houtkachel. De bewoners van het huis bij de loods hebben het vuur ontdekt. Zij konden veilig hun huis verlaten. In de loods waren wat landbouwvoertuigen opgeslagen.

De brand in de loods in Nieuwendijk werd rond kwart voor vier zaterdagnacht ontdekt (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
De brand in de loods in Nieuwendijk werd rond kwart voor vier zaterdagnacht ontdekt (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
02.57

Auto over de kop op A58

Een auto is zaterdagnacht over de kop geslagen op de A58 bij Molenschot. Dit gebeurde nadat de bestuurder in botsing kwam met een andere automobilist. De brandweer werd opgeroepen om de bestuurder uit de over de kop geslagen auto te bevrijden. De andere auto kwam in een sloot tot stilstand. De weg werd na het ongeluk deels afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

23.57

Auto in sloot Oss na uitwijkpoging

Een automobiliste is zaterdagavond op de Kruiskampweg in het buitengebied van Oss met haar auto van de weg geraakt. Dit gebeurde rond kwart voor tien. De auto kwam op zijn kant in de met water gevulde sloot tot stilstand. "Volgens de politie had de vrouw ergens voor moeten uitwijken en bleek uit een blaastest dat er geen alcohol in het spel was", laat een 112-correspondent weten. De auto liep de nodige schade op en is afgevoerd.

Gabor Heeres/SQ Vision
Gabor Heeres/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!