Roy Donders is stapelverliefd, dit keer op een vrouw

9 maart 2022 om 15:30 • Aangepast 9 maart 2022 om 22:31
nl
Roy Donders uit Tilburg heeft opnieuw het geluk in de liefde gevonden. Verloor hij zijn hart eerder aan mannen, dit keer is hij tot over zijn oren verliefd op een vrouw: Michelle uit Eindhoven. "Wij zijn dolgelukkig en iedereen mag het weten", laat de zanger weten op Instagram.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

In weekblad Privé bevestigt Roy dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij leerde Michelle kennen toen hij vorig jaar met vakantie was in Griekenland. Michelle had toen nog in een relatie en Roy had niet verwacht dat hij ook op vrouwen kon vallen. "Dat kón toch ook helemaal niet?," dacht hij.

'Slapeloze nachten'
Uiteindelijk konden de twee toch niet om hun gevoelens voor elkaar heen. Sinds kerst zijn ze samen. De stylist geeft toe dat hij er 'slapeloze nachten van heeft gehad om het nieuws met zijn omgeving te delen'.

Wachten op privacy instellingen...

Marvin, de ex-vriend van Roy, reageert vol verbazing op het nieuws. "In mijn beleving is Roy 100 procent homo", laat hij woensdag weten aan Shownieuws.

Volgens hem zou het goed kunnen dat Roy een kinderwens heeft. "Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ’eigen’.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!