Masturberende man actief in bosgebied het Goor bij Helmond

15 maart 2022 om 17:38 • Aangepast 16 maart 2022 om 16:37
nl
In bosgebied het Goor bij de Helmondse wijk Mierlo-Hout is mogelijk een schennispleger actief. De man zou volgens een ooggetuige dinsdagochtend hebben staan masturberen toen zij voorbij kwam. In een besloten Facebookgroep wordt gewaarschuwd voor de man.
Profielfoto van Ferenc Triki
Geschreven door

De handelingen gebeurden in de buurt van de politiehondenvereniging Recht Door Zee in de Helmondse bossen. De vrouw liep aan de andere kant van het kanaal. Zij zou hem al vaker gezien hebben in het bos. Hij zou daar regelmatig oudere dames aanspreken.

Man tussen de 70 en 75
Volgens het bericht op Facebook heeft de politie een man staande kunnen houden, maar kon er niet met honderd procent zekerheid gezegd worden dat het de dader was.

De man zou al aardig op leeftijd zijn. Het zou gaan om een langzaam en gebogen lopende man tussen de 70 en 75 jaar oud. Hij droeg een donker opapetje.

De politie bevestigt dat er dinsdagochtend een melding is geweest van een masturberende man, maar zij heeft het over de omgeving van de Hortsedijk in de wijk Stiphout. Deze man is daar mogelijk vaker masturberend gezien. Mogelijk gaat het om dezelfde dader.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!