Liveblog

112-nieuws: dronken bestuurder in Best • fietser aangereden door stadsbus

19 maart 2022 om 21:56 • Aangepast 21 maart 2022 om 09:57
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is gesloten.

22.32

Beschonken bestuurder rijdt zonder rijbewijs

De politie zag zaterdagavond een 22-jarige bestuurder door Best rijden met een kapotte voorruit. De auto bleek een verlopen kentekenregistratie te hebben en de bestuurder reed rond zonder rijbewijs. Na een blaastest bleek de bestuurder ook nog eens onder invloed van alcohol te zijn. De auto is in beslag genomen.

Wachten op privacy instellingen...
21.52

Zwaargewonde na steekpartij in Rosmalen

Bij een steekpartij in Rosmalen is zaterdagavond iemand gewond geraakt. Dat gebeurde in een café aan de Dorpsstraat. "Veel is nog onduidelijk", laat de politie weten. De ambulance is ter plaatse en de politie doet onderzoek.

LEES OOK: Zwaargewonde na steekpartij in café, twee verdachten aangehouden

21.43

Dronken vrouw valt van fiets en raakt gewond

Een fietsster is gewond geraakt doordat ze van haar fiets viel. Dat gebeurde in Westerhoven op de rotonde bij de Westparallel en de N397. Volgens een 112-correspondent zou ze dat komen doordat ze dronken was. Een andere fietser zag haar bewusteloos op de rotonde liggen en schakelde hulpdiensten in. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
17.25

Fietser aangereden door bus

In het centrum van Eindhoven is een fietser gewond geraakt na botsing met een stadsbus. De fietser kwam hard tegen de voorruit terecht en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt wat er is gebeurd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
16.45

Man gezocht vanwege bedreiging

Wijkagent Ger Roumen uit Schijndel heeft zaterdagmiddag aan de Wolfsdreef in Sint-Michielsgestel een man gezocht, omdat hij een andere man zou hebben bedreigd in het bijzijn van twee jonge kinderen. Het gaat om een man tussen de veertig en vijftig jaar met een bril, hij had vermoedelijk een bordercollie bij zich. De verdachte is niet gevonden. "Geluk gehad, want anders had hij achter in ons busje gezeten", schrijft de wijkagent.

15.37

Brand in huis met rieten dak

In een huis met een rieten dak aan de Grotestraat in Veen is zaterdagmiddag brand ontstaan. Een stuk riet van zo'n vier meter is afgebrand. De brandweer heeft dit stuk van het dak gehaald en de smeulende restjes geblust. De brand is inmiddels onder controle.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
15.24

Overvolle asbak vat vlam

In de achtertuin van een huis aan de Tollensstraat in Oss is zaterdagmiddag brand ontstaan. Reden was een veel te volle asbak die vlam vatte. Ook de gevelbeplating is volgens een 112-correspondent gaan smeulen. De brand is niet in het huis geweest, maar binnen hangt wel veel rook. Bewoners van het huis waren niet thuis toen de brand ontstond. De brandweer had de brand snel onder controle.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
14.30

Brand bij papierfabriek onder controle

De brand bij de papierfabriek aan De Leest in Dongen is meester, meldt de veiligheidsregio. Twee hallen van de papierfabriek zijn compleet verwoest bij de grote brand op het industrieterrein in Dongen. De brandweer is nog bezig met werkzaamheden.

14.08

Man na uur bevrijd nadat brandweer auto openknipt

De brandweer heeft op de Franklin D. Rooseveltlaan in Eindhoven een auto opengeknipt en een man bevrijd die al een uur vastzat. De auto stond total los tegen een lantaarnpaal na een botsing met een andere auto.

LEES OOK: Brandweer knipt auto open en bevrijdt man na een uur

12.46

Fietsster zwaargewond bij aanrijding Tilburg

Een vrouw is vrijdagnacht zwaargewond geraakt na een val van haar fiets langs de Goirleseweg in Tilburg. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gebracht. "Er werd niet gewacht op een traumaheli": laat een 112-vcorrespondent weten. Hoe de vrouw precies ten val heeft kunnen komen, wordt onderzocht.

De fietsster is met spoed naar een ziekenhuis gebracht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De fietsster is met spoed naar een ziekenhuis gebracht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
12.10

Kind aangereden in Someren

Een kind is zaterdagochtend aangereden door een automobilist op de Floreffestraat in Someren. Het slachtoffer maakte deel uit van een scoutinggroep met kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar die loten aan het verkopen was. Het ging volgens een 112-correspondent mis toen het kind uit enthousiasme naar de overkant van de straat liep om daar loten te verkopen. Het kind is uit voorzorg naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht, maar was wel aanspreekbaar.

LEES OOK: Kind aangereden door automobilist tijdens verkopen scoutingloten in Someren

11.49

Persoon overreden door tractor

Bij werkzaamheden op het land in Stevensbeek is iemand overreden door een tractor. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke voor medische hulp. Het slachtoffer is met een van de ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

08.06

Man (50) aangehouden na steekpartij Waalwijk

Het slachtoffer van de steekpartij die vrijdagnacht rond een uur plaatsvond aan de Looierij in Waalwijk is een man uit Den Bosch. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. Het slachtoffer liep volgens een woordvoerder 'oppervlakkig letsel' op. Een 50-jarige man uit Sprang-Capelle is aangehouden. Er zou sprake zijn van een ruzie met betrekking tot een relatie. De mannen zelf hebben geen liefdesrelatie.

03.01

Auto met verdachte inhoud crasht op A2

Een automobilist is vrijdagnacht gecrasht met zijn auto op de A2 bij Leende. Dit gebeurde rond kwart over een. De bestuurder reed in zuidelijke richting toen hij bij Leende de middengeleider raakte. Vervolgens begon de auto te tollen en uiteindelijk kwam die net de neus in tegengestelde richting tot stilstand. Toen agenten onderzoek deden, ontdekten ze drugsgerelateerde spullen in de auto en op een naastgelegen ventweg. De man is voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht.

LEES OOK: Automobilist crasht op A2, politie ontdekt dat er veel meer aan de hand is

Volgens het etiket zou de jerrycan 'gedemineraliseerd water bevatten, agenten vermoeden drugs (foto: WdG/SQ Vision).
Volgens het etiket zou de jerrycan 'gedemineraliseerd water bevatten, agenten vermoeden drugs (foto: WdG/SQ Vision).
02.40

Gewonde bij steekpartij in Waalwijk

Bij een steekpartij aan de Looierij in Waalwijk is vrijdagnacht iemand gewond geraakt. De melding van de steekpartij kwam rond halfeen binnen bij de politie. Toen agenten daar aankwamen, zagen ze het bloedende slachtoffer. "Ook op de voordeur van een huis en op de stoep lag bloed", laat een 112-correspondent weten. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer behandeld en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Agenten hebben iemand meegenomen naar het politiebureau.

Agenten zouden na de steekpartij iemand hebben meegenomen naar het politiebureau (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Agenten zouden na de steekpartij iemand hebben meegenomen naar het politiebureau (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
01.26

Bestelbus in vlammen op

Een bestelbus is vrijdagavond in vlammen opgegaan aan de Dolomieten in Mierlo-Hout. "De brandweer had grote moeite met het blussen van de bus", laat een 112-correspondent weten. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. De auto lag vol badkamerspullen en gereedschap. Ook die gingen bij de brand verloren. Er is niemand gewond geraakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!