Overval op supermarkt blijkt enorme knokpartij tussen de levensmiddelen

27 maart 2022 om 12:31 • Aangepast 28 maart 2022 om 12:14
nl
Meerdere politie-eenheden zijn zaterdagavond rond halftien op een melding af gegaan van een overval op een Poolse supermarkt aan de Lindenburg in Roosendaal. In de winkel troffen ze een ravage aan, waarbij levensmiddelen overal op de vloer verspreid lagen.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Een medewerkster had kort daarvoor in paniek naar 112 gebeld dat twee of drie daders een overval pleegden. Het was niet duidelijk of de overvallers nog in de winkel waren en of iemand gewond was geraakt.

Eenmaal in de supermarkt aangekomen, bleek er niets te zijn weggenomen. Van de overvallers was geen spoor te bekennen. Besloten werd om de camerabeelden terug te kijken.

Achtervolging in de winkel
Op de beelden was te zien hoe een man de supermarkt binnenrende, achterna gezeten door twee anderen. In de winkel ontstond een flinke vechtpartij, waarbij er veel spullen sneuvelden. Even snel als de mannen binnen gekomen waren, renden ze ook weer naar buiten, een enorme rotzooi achterlatend.

Agenten vonden in de winkel een portemonnee met een identiteitskaart en een pet. Mogelijk zijn deze van de vechtersbazen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!