Video

Geen benzine meer bij 'goedkoopste' tankstation van Brabant

3 april 2022 om 21:00 • Aangepast 11 april 2022 om 12:20
nl
De benzine bij een van de goedkoopste tankstations van Brabant is op. Mensen die zondagavond hun auto bij de Makro in Best nog even relatief goedkoop willen vol gooien, komen bedrogen uit. Er kan geen Euro 95 meer getankt worden. Wanneer je je pasje aanbiedt, is de optie ongelood doorgestreept. Er kan bij de acht pompen alleen nog diesel of LPG worden getankt.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Heel veel mensen moeten dit weekend dus een bezoek hebben gebracht aan het tankstation dat vaak de goedkoopste van Brabant is. Dankzij de accijnsverlaging van 17 cent op brandstof zakte de prijs voor een liter Euro 95 er vrijdag net onder de 2 euro. In de rest van onze provincie ligt de prijs voor een liter benzine tussen de 2,02 en 2,26 euro.

Een correspondent die zondagavond rond acht uur in Best is, laat weten dat er geregeld mensen komen om hun tank vol te gooien. Een automobilist kwam rond die tijd zelfs voor de tweede keer vandaag. Zondagmiddag besloot hij bij het zien van de rij echter om te keren. En nu komt hij dus bedrogen uit. Want benzine tanken is er niet meer bij.

Naar een andere pomp
De meeste automobilisten zeggen naar een andere pomp te rijden. Sommigen zeggen het maandag opnieuw te proberen.

De Makro in Best is een onbemande benzinepomp. Het is niet duidelijk wanneer de benzine weer wordt aangevuld. Bij de Makro in Best was zondagavond niemand bereikbaar voor een reactie.

Aardig wat mensen komen bedrogen uit deze zondagavond bij de pomp in Best: de benzine is op (foto: SQ Vision).
Aardig wat mensen komen bedrogen uit deze zondagavond bij de pomp in Best: de benzine is op (foto: SQ Vision).
Vrijdag stonden er rijen bij de Makro in Best om te tanken (foto: Noël van Hooft).
Vrijdag stonden er rijen bij de Makro in Best om te tanken (foto: Noël van Hooft).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.