Frank Lammers speelt een jonge Ferry Bouman in spin-off Undercover

4 april 2022 om 08:50 • Aangepast 11 april 2022 om 12:22
nl
Goed nieuws voor de fans van Frank Lammers. Hij kruipt voor Netflix opnieuw in de huid van Ferry Bouman, in een serie die gebaseerd is op de hit Undercover. De spin-off heet Ferry: De Serie, zo maakt de streamingsdienst bekend. Die gaat over de begindagen van Bouman als drugsproducent.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

In de spin-off wordt in beeld gebracht hoe drugskoning Ferry Bouman als beginnend xtc-producent voet aan de grond kreeg in de Brabantse onderwereld.

Jonge Ferry
Een jonge Ferry dus, net zoals in de film Ferry die vorig jaar werd uitgebracht. Veel bekende personages uit Undercover keren terug in de spin-off. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap doen in ieder geval mee. Over andere acteurs die mogelijk terugkeren, wil Netflix nog niets zeggen.

De nieuwe serie speelt zich in tijd af na de film. Ferry kent dan inmiddels zijn grote liefde Daniëlle en haar broer Lars al. "Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd", stelt hoofdrolspeler Lammers. "Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven."

Het is nog niet bekend is wanneer de opnames starten of wanneer de serie op tv of op de streamingdienst komt.

LEES OOK:

Ferry-film in première op de camping: deze fans waren erbij

Ferry de film eindelijk te zien: 'Avondje Brabantse gezelligheid'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.