Dit kun je winnen als je bij het gezelligste bedrijf van Brabant werkt - Omroep Brabant

Dit kun je winnen als je bij het gezelligste bedrijf van Brabant werkt

5 april om 15:26 • Aangepast 6 april om 09:27
nl
Kun jij op zondagavond niet wachten tot het maandagochtend is? Omdat je dan weer naar het werk mag, waar het zo gezellig is. Dan zijn we op zoek naar jou. Het radioteam gaat vanaf maandag 11 april op zoek naar 'Het gezelligste bedrijf van Brabant'.
Profielfoto van Mylêne Nieuwenstein
Geschreven door
Mylêne Nieuwenstein

"Het is bij Omroep Brabant op de werkvloer echt heel gezellig", vertelt DJ Hubert Mol. "Dat komt door de leuke collega's, maar ook omdat we de hele dag op de tweede verdieping de lekkerste muziek draaien. Vooral bij Koen Wijn. Dan vliegt de werkdag voorbij!"

En dat gevoel moet voor in elk geval een deel van de Brabanders herkenbaar zijn. Wie de radiozender van Omroep Brabant aanzet op de werkvloer én zich opgeeft als 'gezelligste bedrijf' maakt kans op een prachtige prijs. Daarnaast mag je een jaar lang van de daken schreeuwen dat je 'Het gezelligste bedrijf van Brabant' bent.

Meedoen is simpel. Ga naar omroepbrabant.nl/werkvloer en geef je op, zo snel als je kunt. Uiteraard willen we wel even weten waarom het nu juist bij jullie zo ontzettend gezellig is. Als je wordt uitgekozen, dan wordt het nóg gezelliger. Dan komen we namelijk op bezoek en ben je automatisch finalist.

Rol jij met jouw bedrijf op 15 april als winnaar uit de bus, dan is het feest helemaal compleet. Een frietkar, smoothies en de Werkvloer-Award, we komen langs met traktaties en bouwen samen een feestje. Aarzel niet langer en geef je op voor de Week van de Werkvloer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone