Liveblog

112-nieuws: man (50) rijdt achteruit op N2 • fietser overleden na ongeval

6 april 2022 om 15:47 • Aangepast 14 april 2022 om 13:40
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

21.20

Peperdure Porsche aan gruzelementen

Bij een verkeersongeval op de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven is woensdagavond een peperdure Porsche aan gruzelementen gegaan. Dat gebeurde bij een botsing met een andere auto.

LEES OOK: Peperdure Porsche aan gruzelementen na aanrijding in Eindhoven

Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
19.00

Man rijdt achteruit op de N2

De politie heeft woensdag bij Eindhoven een 50-jarige automobilist aangehouden. De bestuurder reed achteruit door de berm van de N2. Het rijbewijs van de man bleek al 16 jaar geleden ongeldig te zijn verklaard vanwege alcoholgebruik. Hij kreeg voor beide overtredingen een bekeuring en was volgens de politie overigens niet onder invloed.

15.45

86-jarige fietser overleden na aanrijding

Een verkeersongeval in Etten-Leur heeft dinsdag een dodelijk slachtoffer geëist. Het slachtoffer, een 86-jarige man uit Etten-Leur, raakte zwaargewond nadat hij was aangereden door een 31-jarige automobilist uit Rijsbergen. De man bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

15.03

Politie overmeestert verwarde man in Tilburg

Op het dak van de parkeergarage Knegtel aan de Gasthuisring in Tilburg stond woensdagmiddag een verwarde man. De brandweer van Breda was onderweg met een redkussen. Uiteindelijk heeft de politie de man rond drie uur overmeesterd. De politie zette de weg aan beide kanten af.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
14.16

Bouwvakker betrapt 40-jarige dief

Een bouwvakker heeft dinsdagmorgen een 40-jarige dief betrapt in Waardhuizen. De inbreker had zich verscholen achter een bouwcontainer. Op het bouwterrein stond een fiets met tassen met daarin kabelhaspels. De politie heeft de man aangehouden.

14.10

Man (30) aangehouden voor drugsbezit

De politie heeft dinsdagmiddag een 30-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. De politie herkende de man van eerdere meldingen die met drugs te maken hadden. Toen agenten de auto stopten, vonden ze in een verborgen ruimte in zijn auto 34 gripzakjes met hennep, 5 zakjes met hasj en 9 verpakkingen met cocaïne. De man is na het afleggen van een verklaring weer vrijgelaten. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

13.50

Controle bij meerdere garageboxen en bedrijfspanden

De politie heeft dinsdag samen met de gemeente Gilze en Rijen een controle uitgevoerd bij 160 garageboxen. Dat gebeurde in de Nieuwstraat in Gilze en de Julianastraat in Rijen. Bij de controle keken ze naar mogelijk criminele activiteiten. Tijdens de controle is er niks gevonden. Deze controle vond ook plaats in Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Hier werden naast 40 garageboxen ook 25 bedrijfspanden gecontroleerd.

13.39

Fietser en wielrenner op elkaar gebotst in Eindhoven

Een fietser en een wielrenner zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst bij de Baltesakker in Eindhoven. Het ongeluk gebeurde iets na één uur. De politie en ambulance werden opgeroepen. Doordat er geen ambulances beschikbaar waren, is de brandweer ook opgeroepen. Zij hebben uiteindelijk eerste hulp verleend tot de ambulances er waren.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
13.06

Twee dumpingen van drugsafval in Heusden

Op twee plekken in de gemeente Heusden is dit weekend drugsafval gedumpt. Dat gebeurde aan de Buitenwaardenweg in Hedikhuizen en aan de Vergereindse weg in Haarsteeg. Het gaat om afval van een hennepkwekerij.

De dumping in Haarsteeg (Foto: gemeente Heusden).
De dumping in Haarsteeg (Foto: gemeente Heusden).
12.05

Geen gewonden bij brand in huis Eindhoven

De brandweer is rond twaalf uur vanmiddag uitgerukt voor een woningbrand aan de Panterstraat in Eindhoven. Volgens de brandweer heeft 'het even flink gebrand'. Een buurman ontdekte het vuur. Even was er sprake van dat het vuur zou overslaan naar de buren, maar dit is niet gebeurd. De bewoonster was niet thuis toen de brand uitbrak.

10.48

Arrestatie voor massale vechtpartij Sint-Michielsgestel

Bij een massale vechtpartij afgelopen zaterdag in de Sint Michielsstraat in Sint-Michielsgestel is een 20-jarige man uit Oisterwijk gewond geraakt. De man is opgenomen in het ziekenhuis. Woensdag is een 20-jarige man uit Sint-Michielsgestel aangehouden.

10.39

Twee aanhoudingen voor auto-inbraak in Prinsenbeek

Een 35-jarige Oosterhouter is iets na middernacht aangehouden op de Westerkrim in Prinsenbeek. De eigenaar van de auto waar was ingebroken, zag een man verderop in de straat. Toen de politie hem controleerde vonden agenten een zaklamp en een metalen pen. Getuigen hadden de inbreker zien wegrennen.

Later is ook de 28-jarige vriendin van de verdachte aangehouden in een hotel in Breda. Zij had de inbreker afgezet in Prinsenbeek.

09.20

Gewonde (14) bij steekpartij in Stiphout

Bij een steekpartij aan het Molenven in Stiphout is vanochtend een jongen van 14 jaar gewond geraakt. Het slachtoffer was na de steekpartij aanspreekbaar, zo liet de politie weten. Hij is in de ambulance behandeld aan een snijwond. Twee jonge daders zijn op de vlucht geslagen. De politie zocht in eerste instantie in de Stiphoutse Bossen naar hen. Die zoektocht had om iets voor tien uur nog niks opgeleverd. De daders zouden tussen de 14 en 17 jaar oud zijn.

Wachten op privacy instellingen...
08.50

Kraanmachinist zwaargewond bij aanrijding in Best

Bij een ongeluk in een nieuwbouwwijk in aanbouw in Best is vanochtend iets na acht uur een kraanmachinist zwaargewond geraakt. Het slachtoffer stond volgens de politie op straat in de buurt van zijn kraan toen hij door een vrachtwagen die daar net spullen had gelost, werd aangereden. Het ongeluk gebeurde aan de Koppelboor in Best.

Vanwege de ernst van het ongeluk landde een traumahelikopter in de buurt. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.

Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
08.30

Medicijnen gestolen bij inbraak in apotheek

Bij een inbraak in een apotheek aan de Hoogstraat in Heesch zijn in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 maart meerdere pakjes medicijnen buitgemaakt. Dat meldt de politie op Facebook. De politie is op zoek naar getuigen in de zaak. De inbraak vond ergens tussen twee en drie uur in die bewuste nacht plaats.

Wachten op privacy instellingen...
08.10

Ongeluk op A67 zorgt voor file richting Eindhoven

Een ongeluk op de A67 tussen de afrit Liessel en Geldrop zorgt vanochtend rond acht uur voor behoorlijk wat vertraging. Er staat een file van een kleine tien kilometer. Automobilisten moeten rond acht uur rekening houden met zo'n veertig minuten vertraging.

De linkerrijstrook in de richting Eindhoven was even dicht.

Wachten op privacy instellingen...
06.00

Berg plastic afval in brand

Op het terrein van afvalverwerker Van Kaathoven in Uden stond gisteravond laat een berg plastic afval in brand. De brandweer werd rond elf uur opgeroepen om de brand aan de Vliegeniersstraat te komen blussen. Dat gebeurde met behulp van een hoogwerker. Zo kon de brand van bovenaf worden geblust. Vervolgens werd de berg afval met behulp van een kraan uit elkaar getrokken. De brand zorgde vooral voor veel rook.

Foto: Kevin Kanters / SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters / SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters / SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters / SQ Vision.
05.30

Auto belandt tegen boom in Teteringen

Een automobilist is gisteravond laat met zijn auto op de Meerberg in Teteringen van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, waarna hij twee bomen raakte en vervolgens tegen een derde boom tot stilstand kwam.

Het ongeluk gebeurde om iets voor half twaalf. Voor zover bekend raakte de bestuurder niet ernstig gewond. Hij is volgens een 112-correspondent door ambulancemedewerkers op de plek van het ongeluk behandeld, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn auto raakte zwaar beschadigd. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
05.00

Brand in keuken van huis in Oirschot

In een huis aan de Broekstraat in Oirschot is gisteravond rond half tien brand uitgebroken in de keuken bij een stoof. Het vuur zou in een pijp geschoten zijn. De brandweer rukte met drie blusvoertuigen uit. De dakpannen werden gelicht om te kijken of er geen vuur meer in de loze ruimte zat.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!