Paniek in de Efteling: Holle Bolle Gijs staat te roken - Omroep Brabant

Paniek in de Efteling: Holle Bolle Gijs staat te roken

12 april om 12:08 • Aangepast 21 april om 12:13
nl
Het zijn zware tijden voor Holle Bolle Gijs. Lag de pratende Eftelingprullenbak laatst al onder vuur vanwege schunnig taalgebruik, dinsdagochtend was het opnieuw raak: Gijs stond te roken. De oorzaak? Waarschijnlijk heeft iemand een smeulende peuk naar binnen gegooid.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door
Sven de Laet

Iets voor half twaalf werden meerdere brandweerwagens opgeroepen. Volgens een woordvoerder was er sprake van een hoop rookontwikkeling bij de Holle Bolle Gijs achter het Spookslot. "Dat kregen we zelf niet geblust, dus hebben we hulp ingeschakeld."

Door de grote rookwolken werd het gebied rondom het Spookslot een tijdje afgesloten. Toen de bluswagens eenmaal in het park waren, was het brandje snel onder controle.

'Seks'
Kort geleden kwam Gijs ook al even in het nieuws. Toen dachten nietsvermoedende gasten plotseling schunnige teksten uit zijn mond te horen. "Oh wat lekker. Hè, fijn. Seks, seks. Ik heb zo'n honger."

Wat bleek? Gijs spreekt tegenwoordig een aardig woordje over de grens, maar aan zijn Engelse uitspraak van 'thanks', moet nog wat geschaafd worden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone