Dit zijn de winnaars van de Beste Commercial 2021 - Omroep Brabant
Video

Dit zijn de winnaars van de Beste Commercial 2021

14 april om 09:00 • Aangepast 21 april om 12:14
nl
Wachten op privacy instellingen...
Patrick Stoof, bekend van de Omroep Brabant-serie 'De Brabander' en als ex-miljonair Hans van den Berg uit de reclamereeks van Telfort, mocht ze uitreiken: de awards voor De Beste Commercial 2021. Drie gelukkigen hebben uit zijn handen de award voor beste Brabantse reclame ontvangen. "Ik ben nooit sprakeloos, maar nu wel eigenlijk!"
Profielfoto van Mylêne Nieuwenstein
Geschreven door
Mylêne Nieuwenstein

De Beste Commercial 2021 is een echte publieksprijs en de verkiezing beloont de beste reclame die vorig jaar op Omroep Brabant te zien of te horen is geweest. Duizenden mensen hebben op de genomineerden gestemd, in de categorieën online, televisie en radio.

Recordaantal stemmen
De verkiezing voor de beste reclame is in het leven geroepen om jou als kijker actief te betrekken bij reclame, want reclame is leuk en erg effectief. Hoe vaak heb jij iets gekocht nadat je een reclame hebt gezien? De groep mensen die zich door reclame laat inspireren is enorm groot. Deze groep geeft ook graag hun mening. Dat bleek wel uit het record aantal stemmen op de Beste Commercial 2021.

De beste commercial is…
Patrick Stoof overviel de gelukkigen bij hun bedrijf. In totaal zijn er drie awards uitgedeeld: voor radio, online en televisie. Inge is marketeer bij Vion in Boxtel, de organisatie achter Slagerij De Groene Weg. Zij mocht de prijs in ontvangst nemen in de categorie televisie. "Maar de eer van de prijs gaat echt naar de slagers, die dagelijks mooi biologisch vlees bereiden en aan de consumenten verkopen", aldus Inge.

Bekijk en beluister ook meteen de spots die in de prijzen vielen.

LEES OOK: Samen met Patrick Stoof op zoek naar de beste commercial

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone