Zalig paasweekend: 'Als de zon haar best doet, kan het 20 graden worden'

14 april 2022 om 10:18 • Aangepast 15 april 2022 om 09:53
nl
Voor veel mensen komt er een lekker lang paasweekend aan en als het weer dan ook nog een beetje meewerkt is het al helemaal heerlijk. Volgens Wilfred Janssen van Weerplaza hebben we een paar prima dagen voor de boeg, te beginnen met Goede Vrijdag.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Het weer valt de komende dagen zeker niet tegen", vertelde Wilfred Janssen van Weerplaza donderdagochtend in het radioprogramma 'Wakker!' van Omroep Brabant. "De temperatuur gaat wel iets naar beneden, want de wind gaat wat nadrukkelijker vanaf de Noordzee waaien. Die wind is nog vrij koud in deze tijd van het jaar. Maar de komende dagen is het droog."

Geregeld zon
Maandag valt misschien een enkel buitje, maar dat stelt volgens Wilfred niet zoveel voor. "Verder zien we geregeld de zon en de middagtemperatuur komt meestal uit op een graad of 18. Doet de zon echt haar best, dan komen we misschien wel weer in de buurt van de 20 graden uit!"

Na het lange paasweekend neemt de wisselvalligheid weer wat toe. "Er is dan kans op een paar buitjes, maar de temperatuur blijft ook dan aan de hoge kant voor midden april."

LEES OOK: Dichte mist zat Eindhoven Airport en verkeer 's ochtends vroeg dwars

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!