Liveblog

112-nieuws: camper brandt uit in Mill • botsing tussen drie auto's

16 april 2022 om 18:43 • Aangepast 28 april 2022 om 14:02
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

18.51

Jongens op scooter gewond na aanrijding in Chaam

Bij een botsing met een auto zijn zaterdagmiddag twee jongens op een scooter gewond geraakt. De bestuurder van de auto zag de scooter bij het afslaan over het hoofd. De jongens raakten gewond bij de botsing en zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
18.37

Camper brandt uit in Mill

De brandweer in Mill is zaterdag aan het begin van de avond uitgerukt voor een brandende camper. De bestuurster kon op tijd uitstapen en raakte niet gewond. Volgens een 112-correspondent had de vrouw de camper pas vier dagen in haar bezit. Hoewel de brandweer het vuur snel onder controle had, bleek haar nieuwe aanwinst niet meer te redden. een bergingsbedrijf haalt de uitgebrande camper op.

Marco van den Broek/SQ Vision
Marco van den Broek/SQ Vision
17.44

Man op scooter neergestoken in Geldrop

Een scooterrijder in Geldrop zou zijn neergestoken. Dat gebeurde op de Reinoutlaan. Op Twitter laat de politie weten dat de man werd belaagd en vervolgens werd gestoken. Daarbij is hij van zijn scooter gevallen. Hij wordt behandeld door ambulancepersoneel. Wat er aan de steekpartij vooraf ging, is nog niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
15.53

Politie deelt beelden van daders mishandeling in Breda

De politie is op zoek naar de daders van een zware mishandeling in Breda. Die vond plaats op 27 februari, de zondag van carnaval, aan de Karrestraat in Breda. Omdat de daders nog altijd niet gevonden zijn, deelt de politie nu beelden, waarop de mannen onherkenbaar gemaakt zijn. Zij krijgen twee weken om zich te melden. Doen ze dat niet, dan worden de foto's alsnog herkenbaar naar buiten gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
15.25

Overlast op het spoor tussen Tilburg en Boxtel opgelost

Tussen Tilburg Universiteit en Boxtel reden zaterdagmiddag tijdelijk een stuk minder treinen. Dat kwam door een defecte trein op het spoor. Inmiddels is het spoor weer vrij en geldt de normale dienstregeling weer.

14.56

Botsing tussen drie auto's in Roosendaal

Drie auto's zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Een bestuurder en een bestuurster zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Overig verkeer had kort last van het ongeluk. Hoe de botsing kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
14.20

Tilburgers 17 en 19 aangehouden na mishandeling

Een jongen van 17 en een jongen van 19 zijn zaterdag aangehouden nadat zij rond 04.00 uur iemand op de Korte Heuvel in Tilburg mishandelde. In de straat in Tilburg, waar veel horeca zit, ontstond een vechtpartij tussen een groep mannen. De groep schopte het slachtoffer tegen zijn hoofd toen hij op de grond lag. Toen zij politiemensen zagen, renden ze weg. De agenten konden de twee jongens aanhouden, maar zijn nog op zoek naar een derde verdachten.

12.47

Quad gestolen uit loods Steenbergen

Uit een loods aan de Dinteloordseweg in Steenbergen is een quad gestolen. Dat laten de jeugdagenten van de regio Bergen op Zoom weten op Instagram. Wie vrijdagnacht iets verdachts zag in de buurt waar dit gebeurd is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Deze quad werd vrijdagnacht gestolen uit een loods in Steenbergen (foto: Instagram jeugdagenten Bergen op Zoom).
Deze quad werd vrijdagnacht gestolen uit een loods in Steenbergen (foto: Instagram jeugdagenten Bergen op Zoom).
11.58

Vrouw valt agenten aan op Paaspop

Een 30-jarige vrouw uit Amsterdam is vrijdag aangehouden op Paaspop in Schijndel. Zij viel agenten aan nadat zij werd aangesproken op wangedrag. De vrouw heeft een terreinverbod gekregen. Voor de rest is de eerste dag van Paaspop volgens de politie goed verlopen.

Wachten op privacy instellingen...
10.51

Aanhouding na aantreffen verschillende soorten harddrugs

Een man is vrijdagmiddag aangehouden nadat in het huis aan de Fauréstraat in Waalwijk, waar hij woont, diverse soorten harddrugs werden gevonden. Het ging om onder meer ketamine, crystal meth, amfetamine en MDMA. De politie vermoedt dat de drugs in het huis werden versneden en bewerkt. De bewoner is naar een cellencomplex gebracht. De drugs zijn in beslag genomen worden vernietigd.

10.30

Motorscooter verdwenen na ernstig ongeluk

Bij een ernstige aanrijding donderdagavond in Eindhoven is een crossmotor verdwenen. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. Bij het ongeluk op de kruising van de Dr. Berlagelaan en de Alard du Hamelstraat raakte een 21-jarige man zwaargewond. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Er werd gedacht dat een behulpzaam iemand de crossmotor veilig weg had gezet, maar de motor is sindsdien spoorloos.

LEES OOK: Crossmotor gestolen na ongeluk waarbij man (21) zwaargewond raakte

10.04

Vrachtwagen met pech op A50

Op de A50 van Oss richting Arnhem was zaterdagochtend tijdelijk een rijstrook afgesloten tussen knooppunt Paalgraven en Ravenstein. Daar stond een vrachtwagen met pech. Verkeer richting Gelderland moest een tijd lang rekening houden met tien minuten vertraging.

08.44

Duo vast vanwege gijzelen en mishandelen Bredanaar

Twee mensen uit Bergen op Zoom zijn vrijdagnacht aangehouden vanwege het gijzelen en mishandelen van een 33-jarige man uit Breda. Het slachtoffer was in Breda bij bekenden in de auto gestapt. Samen reden ze naar een huis aan de straat Heiningen in Bergen op Zoom en daar werd de Bredanaar vervolgens vastgehouden. Het slachtoffer slaagde er uiteindelijk in alarm te slaan, waarna agenten de verdachten konden aanhouden.

LEES OOK: Bredanaar gegijzeld en mishandeld, duo aangehouden

00.55

Uitslaande brand verwoest huis in Helmond, hond gered

Een hond is vrijdagavond gered uit een huis in Helmond, waar brand was uitgebroken. Die brand woedde voornamelijk in de woonkamer en was korte tijd uitslaand. De hond heeft van de brandweer zuurstof gekregen en is vervolgens door medewerkers van de dierenambulance zo snel mogelijk naar een dierenarts gebracht.

LEES OOK: Brandweer redt hond uit huis waar brand woedt, bewoners opgevangen

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!