Liveblog

112-nieuws: lang forse vertraging A58 Best • botsing auto's Bergen op Zoom

2 mei 2022 om 16:00 • Aangepast 3 mei 2022 om 09:51
nl
In dit liveblog hebben we je deze maandag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

18.30

Ongeluk met vrachtwagens op A58

Het verkeer op de snelweg A58 heeft in de richting van Eindhoven te maken gehad met een forse vertraging. Door een ongeluk met drie vrachtwagens ontstond volgens de ANWB tussen Knooppunt De Baars en Best een extra reistijd van maximaal 140 minuten. De rechterrijstrook was lang dicht en het verkeer werd geadviseerd om te rijden via Den Bosch (N65, A2). Tegen zeven uur was alle verkeersleed voorbij.

LEES OOK: Enorme vertraging op A58 door ongeluk met drie vrachtwagens

14.20

Brand in Poederoijen, rook in verre omgeving te zien

In het Gelderse Poederoijen woedt sinds maandagmiddag iets na half twee een zeer grote brand bij een transportbedrijf aan de Maasdijk. De brand gaat gepaard met heel veel rook, die in de verre omgeving te zien is. Dit ook in onder meer het Land van Heusden en Altena, zo waarschuwt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Dikke zwarte rookwolken boven het brandende bedrijf (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties).
Dikke zwarte rookwolken boven het brandende bedrijf (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties).

,

Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
Foto: Bart Meesters / SQ Vision.
14.05

Auto in brand op A58

Op de A58 tussen Etten-Leur en industrieterrein Vosdonk heeft een auto in brand gestaan. De weg is daarom in de richting Bergen op Zoom dicht geweest. Mensen die richting Roosendaal wilden, kregen het advies om te rijden via knooppunt Klaverpolder (A16, A17).

Wachten op privacy instellingen...
12.25

Twee auto's botsen in Bergen op Zoom

Twee auto's zijn vanochtend iets na halftwaalf op de Holleweg in Bergen op Zoom op elkaar gebotst. In allebei de auto's zaten meerdere inzittenden, maar volgens een 112-correspondent raakte niemand gewond. Drie kinderen die in een van de auto's zaten, zijn uit voorzorg nagekeken in de ambulance. De twee auto's raakten zwaar beschadigd. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Dat wordt door de politie onderzocht.

Foto: Christian Traets / SQ Vision.
Foto: Christian Traets / SQ Vision.
12.05

Gemeente waarschuwt voor oplichters

De gemeente Bergeijk waarschuwt ondernemers voor oplichters die bedrijven benaderen voor een vermelding in het gemeentemagazine.

Wachten op privacy instellingen...
10.43

Dronken automobilist veroorzaakt behoorlijke ravage

Een man (66) uit Breda heeft zondagavond laat in zijn woonplaats een behoorlijke ravage veroorzaakt. Hij reed onder invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto en een bankje aan. Door zijn capriolen raakten meerdere auto's en een scooter beschadigd. De automobilist is aangehouden, ook mocht hij zijn rijbewijs inleveren, zo laat de politie maandagochtend weten. Een en ander gebeurde rond half twaalf op de Haagsemarkt in de wijk Princenhage. De man blies 595 ugl, ruim 2,5 keer meer dan toegestaan.

07.06

Kapotte auto zorgt voor file op A59

Verkeer op de A59 van Den Bosch richting knooppunt Zonzeel moest vanochtend rond zeven uur rekening houden met een file tussen Waspik en knooppunt Hooipolder. De problemen werden veroorzaakt door een kapotte auto. De vertraging bedroeg een kwartier. Rond halfacht namen de problemen af.

02.41

Duo gewond na aanrijding in Diessen

Een scooterrijder en een vrouw die bij hem op de scooter zat, zijn zondagnacht zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Beerseweg in Diessen. Ze werden bij de Schutweg aangereden door een automobilist. Dit gebeurde rond kwart over twaalf. Volgens een 112-correspondent heeft de automobilist het duo waarschijnlijk over het hoofd gezien bij het afslaan naar de Schutweg. De man en vrouw die op de scooter zaten, belandden vervolgens in een droge sloot. Ze zijn met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie kwam onder meer een traumaheli naar de Beerseweg.

00.36

Brand verwoest auto in Sint Willebrord

Een auto die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat in Sint Willebrord is zondagnacht zwaar beschadigd door brand. Het vuur werd rond half een ontdekt. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. De rolluiken van het huis waar de auto voor geparkeerd stond, raakten ook beschadigd. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De brandweer bij de uitgebrande auto in Sint Willebrord (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brandweer bij de uitgebrande auto in Sint Willebrord (foto: Christian Traets/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!