Enorme vertraging op A58 door ongeluk met drie vrachtwagens

2 mei 2022 om 17:09 • Aangepast 3 mei 2022 om 17:03
nl
Het verkeer op de snelweg A58 heeft maandag op het eind van de middag tussen Tilburg en Best te maken gehad met een forse vertraging. Door een ongeluk met drie vrachtwagens bij Oirschot liep de extra reistijd in de richting van Eindhoven op tot meer dan anderhalf uur. Vanaf kwart over zes liep de vertraging heel snel terug. Zo was er tegen kwart voor zeven nauwelijks nog sprake van extra reistijd.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De rechterrijstrook was tussen vijf uur en tegen half zeven afgesloten. Een berger moest worden ingezet om de problemen bij de drie vrachtwagens op te lossen.

Tijdens de stremming adviseerde de ANWB het verkeer om vanaf knooppunt De Baars om te rijden via de A65 en A2. Dit had wel weer tot gevolg dat het op de A2 bij Eindhoven en op de A59 bij Den Bosch een tijdje ook erg druk was.

Wachten op privacy instellingen...

Op de A67 was in de avondspits eveneens een file ontstaan. Door een ongeluk was er tussen Knooppunt Leenderheide en Eersel, in de richting van de grens met België, een vertraging van ruim een half uur ontstaan. Hier was één rijstrook even afgesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!