112-nieuws: auto vliegt in brand op A58 • gewonde na botsing - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: auto vliegt in brand op A58 • gewonde na botsing

11 mei om 22:59 • Aangepast 19 mei om 14:53
nl
In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.56

Auto vliegt in brand op A58

Op de A58 bij Tilburg is om iets voor tien uur een auto in brand gevlogen. De bestuurder merkte tijdens het rijden dat er wat mis wat met de auto en zette het voertuig stil op de vluchtstrook. Al snel daarna kwam er rook onder de motorkap vandaan en ontstonden er vlammen. De bestuurder is ongedeerd. De brandweer heeft de brand geblust en de auto wordt weggesleept.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
19.50

Gewonde na botsing tussen twee automobilisten

Op de Franklin Rooseveltlaan in Breda zijn twee automobilisten tegen elkaar gebotst. Dat gebeurde bij de afslag naar de A27 richting Bavel. Hierbij raakte iemand gewond, die wordt in de ambulance onderzocht. Een van de auto's is op z'n kop beland. Beide wagens zijn zwaar beschadigd en worden weggetakeld.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.37

Brand op boot waar eerder explosie was

Op een boot in de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch is woensdag brand ontstaan. Het gaat om dezelfde boot waarop in de nacht van zondag op maandag een explosie was. Daarbij raakten twee mensen zwaargewond. De brandweer is de brand aan het blussen.

LEES OOK: Explosie op een boot in Den Bosch: twee mensen raken zwaargewond

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.28

Drie verdachten aangehouden voor mishandeling

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn twee mensen gewond geraakt bij een mishandeling bij de Heuvel in Tilburg. Drie mannen zijn aangehouden.

De politie kreeg rond vier uur de melding dat een 22-jarige man uit Tilburg met een fles zou zijn geslagen op zijn hoofd. Eenmaal daar vonden de agenten inderdaad een gewonde man. Hij is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Een kwartier later kregen de agenten een melding van een 27-jarige gewonde man op de Burgemeester Brokxlaan. Hij was daar met twee andere mannen. De politie vermoedt dat deze man gewond is geraakt tijdens de eerdere mishandeling op de Heuvel. De 27-jarige is behandeld in het ziekenhuis en vervolgens aangehouden als verdachte van de mishandeling. Een van de mannen die bij hem was op de Burgemeester Brokxlaan is ook aangehouden. Woensdagochtend is de derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man die tijdens de vechtpartij de 27-jarige mogelijk heeft verwond.

14.43

Auto's botsen op elkaar in Rijen

Twee auto's zijn op elkaar gebotst op de kruising van de Hannie Schaftlaan met de Mosstraat in Rijen. Niemand raakte daarbij gewond. Door de klap reed een van de auto's tegen een verkeersbord aan. Beide auto's moeten worden weggetakeld. Op de kruising zijn de afgelopen jaren al vaker ongelukken gebeurd.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
14.25

Fietser aangereden in Breda

Een fietser is in Breda aangereden op de kruising van de Konijnenberg met de Kleine Krogt. Het is niet duidelijk wie er geen voorrang verleende. Dat onderzoekt de politie. De fietser raakte gewond bij de val en is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
13.22

Auto ramt lantaarnpaal in Drunen

Een man heeft op de Spoorlaan in Drunen een flauwe bocht gemist en raakte vervolgens met zijn bestelbusje een lantaarnpaal. Hij raakte daarbij niet gewond, maar is voor de zekerheid wel even gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Het busje raakte wel flink beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
12.21

Vrouw gespietst op een hek in Rijswijk

Op haar eigen terrein in Rijswijk, gemeente Altena, is vanochtend rond half twaalf een vrouw gewond geraakt nadat ze klem kwam te zitten tussen een auto en een aanhanger. Vervolgens werd het slachtoffer volgens een woordvoerder van de politie gespietst op een hek. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde aan de Maasdijk.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
10.40

Vrachtwagen met pech op A67 bij Eindhoven

Een vrachtwagen met pech zorgde voor problemen op de A67 vanuit België naar Eindhoven. Bij knooppunt De Hogt was de rechterrijstrook dicht. Daardoor stond het verkeer er een klein half uur in de file.

10.06

Gaslek bij huis in Oss

In de kelder van een huis aan de Molenstraat in Oss is een gaslek ontstaan. Het huis wordt op dit moment verbouwd. Daarbij is een gasleiding doorgezaagd. Op dit moment is de directe omgeving afgezet. De brandweer en een monteur van netbeheerder Enexis zijn aanwezig.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
09.18

ME kort in actie na NAC-ADO

De ME is dinsdagavond kort uitgerukt naar het Rat Verlegh Stadion om wat onrust tussen supporters van NAC Breda en ADO Den Haag de kop in te drukken. Tijdens de wedstrijd waren er geen problemen, maar toen de supporters uit Den Haag na afloop in de bussluis waren, werd er vanalles over en weer gegooid.

De ME heeft de groepen uit elkaar gedreven en kon zo voorkomen dat er supporters over de hekken zouden klimmen. Kort daarop kon de bus met ADO-fans alsnog vertrekken. Bij de ME-actie zou een man over zijn voet zijn gereden.

09.05

Fietsster gewond na botsing met taxibusje

Een vrouw op een fiets is op de kruising van de Muiderslotstraat met de Bavelselaan in Breda in botsing gekomen met een taxibusje. Daarbij raakte ze gewond. De fietsster is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel, maar moet ook mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt nog hoe het onderzoek precies is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
08.41

Rijstrook dicht op A2

Ook op de A2 van Maastricht naar Eindhoven sta je vast na een ongeluk. Bij Valkenswaard is één rijstrook afgesloten. De vertraging loopt inmiddels al op tot meer dan een half uur.

Wachten op privacy instellingen...
08.37

File na ongeluk op de A50 bij Veghel

Door een ongeluk op de A50 van Oss naar Eindhoven, sta je ter hoogte van Veghel-Noord in de file. Inmiddels is de weg wel weer vrij en neemt de vertraging af. Op het hoogtepunt stond je er zo'n drie kwartier vast.

08.16

Meerdere bedrijfsbussen opengebroken in Liessel

Wachten op privacy instellingen...
07.10

Geen water in deel Engelen

Een deel van de Haverleij in Engelen had vanochtend vroeg last van een storing waardoor er geen water uit de kraan komt. De oorzaak was een lekkage meldt Brabant Water. De problemen werden rond kwart voor zeven gemeld. "Er komt een hoop gepiep en gekreun uit die kraan, maar geen water", liet een bewoner weten aan Omroep Brabant. Inmiddels zouden de problemen verholpen moeten zijn.

Het probleem speelde in de Kolgans en de directe omgeving. Onduidelijk is hoeveel huishoudens zonder water zaten.

Bron: Brabant Water.
Bron: Brabant Water.
05.45

Brand op balkon leidt naar hennepkwekerij

Een brand op een balkon van een flat aan de Plutostraat in Eindhoven heeft de politie gisteravond laat naar een hennepplantage geleid. De melding van de brand kwam om kwart over elf bij de brandweer binnen. Een omstander zag de vlammen op het balkon en belde 112.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

Het ging om een kleine brand die snel onder controle was. In het appartement was niemand aanwezig. Er raakte dan ook niemand gewond. Wel stuitte de politie in het appartement op een hennepplantage. De planten werden meteen geruimd. Om hoeveel planten het ging, is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
05.30

Gewonde bij botsing op A58 bij Roosendaal

Bij een kop-staartbotsing op de A58 bij Roosendaal is gisteravond een man gewond geraakt. Hij zat als bijrijder in de voorste van de twee auto's die bij het ongeluk betrokken waren. De twee bestuurders kwamen met de schrik vrij. De bijrijder is volgens een 112-correspondent met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

Het ongeluk gebeurde iets na elf uur op de A58 in de richting Bergen op Zoom. Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Foto: Christian Traets / SQ Vision.
Foto: Christian Traets / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone