Man hangt uit rijdende auto en krijgt klappen: twee jongens (17) opgepakt - Omroep Brabant
Video

Man hangt uit rijdende auto en krijgt klappen: twee jongens (17) opgepakt

12 mei 2022 om 14:16 • Aangepast 13 mei 2022 om 09:47
nl
Een video waarin een man uit een rijdende auto hangt en flinke klappen krijgt, zorgde begin maart voor grote verontwaardiging op social media. Nu heeft de politie twee 17-jarige jongens uit Roosendaal opgepakt voor betrokkenheid bij de zware mishandeling.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door

Op vrijdagavond 11 maart vonden mensen op de Van Beethovenlaan in Roosendaal een gewonde man. Even daarvoor zagen ze hoe hij aan een rijdende auto hing en er na een tijdje uit viel. De 33-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kort daarna verschenen er beelden vanuit de auto op Dumpert. Daarop is te zien hoe de man klem zit tussen het autoraam en wordt meegesleept door de rijdende auto. Vervolgens krijgt hij van een van de mensen in de auto meerdere klappen in zijn gezicht. Daarbij hoor je andere inzittenden hard lachen.

Daders op het spoor
De video werd volop gedeeld en maakte veel verontwaardigde reacties los. De politie begon een onderzoek en ze gaf een paar dagen na de mishandeling al aan te weten wie er bij de mishandeling betrokken waren.

Afgelopen dinsdag zijn de twee jongens van 17 dan ook daadwerkelijk opgepakt. Op het moment van de arrestatie waren zij allebei thuis. De Roosendalers moeten later voor de rechter verschijnen.

Hieronder kan je de beelden zien, ze kunnen als schokkend worden ervaren:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone