Jongen (6) meegenomen in busje: man die zich meldde is niet aangehouden - Omroep Brabant

Jongen (6) meegenomen in busje: man die zich meldde is niet aangehouden

14 mei om 14:48 • Aangepast 25 mei om 08:58
nl
De bestuurder die woensdag in Someren een 6-jarig jongetje korte tijd meenam in zijn witte bestelbus, mocht het politiebureau weer verlaten na een gesprek met agenten. Eerder op zaterdag meldde de man zichzelf na een oproep. Een woordvoerder van de politie stelt dat nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

De politie doet ook na het gesprek met de chauffeur nog aanvullend onderzoek naar wat er precies is gebeurd. "Daarbij zullen we aanvullende zaken uitzoeken en meer betrokkenen spreken", zegt een woordvoerder van de politie.

De bestuurder meldde zich zaterdagochtend na een oproep van de politie uit te kijken naar de witte bestelbus. Ook de witte bestelbus is inmiddels terecht.

De bestuurder zou woensdagmiddag het 6-jarig jongetje hebben aangesproken voor hulp bij het inladen van zijn bus. Daarna nodigde hij het jongetje met zijn fiets uit in de witte bestelbus. Ze zijn een stuk gaan rijden, vermoedelijk over de Hugterweg, Hugten en de Koenraadweg. Het jongetje werd op de Nederweertseweg weer uit de bus gelaten.

Volgens de politie leek er eerder geen bewijs te zijn dat er strafbare feiten zijn gepleegd. Hoe het met het jongetje gaat, kan de politie niet zeggen.

LEES OOK : Man die jongetje (6) korte tijd meenam in bestelbus meldt zich bij politie

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone