Van Nistelrooij heeft technische staf PSV rond: deze mensen gaan het doen

20 mei 2022 om 10:17 • Aangepast 21 mei 2022 om 10:11
nl
Ruud van Nistelrooij heeft zijn technische staf rond. Eerder werd al bekend dat Fred Rutten de nieuwe hoofdtrainer van PSV gaat assisteren. André Ooijer zal net als vorig seizoen assistent-trainer zijn. Ook Tim Wolf en de Spanjaard Javier Rabanal Hernández gaan deel uitmaken van de staf. Laatstgenoemde komt over van Willem II.
Profielfoto van Luuk van Grinsven
Geschreven door
Luuk van Grinsven

Abe Knoop wordt de keeperstrainer en Yannick van der Schee krijgt de leiding over het fysieke deel van de trainingen. Van Nistelrooij, 70-voudig international, neemt videoanalist John Feskens van Jong PSV mee naar de hoofdmacht.

Sterk PSV-DNA
"We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren", zegt technisch directeur John de Jong. "Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren."

Ook PSV-clubwatcher Yannick Wezenbeek is positief gestemd over de nieuwe technische staf: “Vooral de aanstelling van Rutten lijkt een goede zet. De assistent is sterk in de persoonlijke begeleiding en hij kan dat in deze rol, zonder te veel media-aandacht uitvoeren.”

Ook werd vrijdag bekend dat middenvelder Ryan Thomas definitief vertrekt. Thomas speelde vier seizoenen voor de Eindhovenaren. PSV heeft besloten om het contract van de Nieuw-Zeelander niet te verlengen.

LEES OOK: Ruud van Nistelrooij tekent voor 3 jaar bij PSV: 'Was altijd mijn doel'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone