Inbreker denkt camerabeelden van zichzelf onklaar te maken, maar dit is hem - Omroep Brabant
Video

Inbreker denkt camerabeelden van zichzelf onklaar te maken, maar dit is hem

23 mei om 18:15 • Aangepast 2 juni om 15:04
nl
Wachten op privacy instellingen...
De inbreker die op 11 februari toesloeg bij een huis aan de Grevelingen in Tilburg zal verbaasd zijn dat hij maandagavond te zien was in Bureau Brabant. Hij heeft er namelijk alles aan gedaan de camerabeelden die er van hem zijn, onklaar te maken. Zo gooide hij de harde schijf met de camerabeelden in een gootsteen met water. Maar die actie heeft geen zin gehad.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De man is meerdere keren vastgelegd op beeld en die beelden waren nog terug te halen van de harde schijf die hij dacht onklaar te hebben gemaakt. In de uitzending van Bureau Brabant bleek dat de inbreker al eerder bij het huis in de wijk De Blaak was om de boel te verkennen. Dit zelfs meerdere keren, voordat hij toesloeg op 11 februari.

Bij de inbraak werd het huis compleet overhoop gehaald. De harde schijf met de bewakingsbeelden die in de gootsteen belandde, was maar een onderdeel. En uiteindelijk werd een witte Range Rover Evoque meegenomen.

Steen door badkamerruit
De inbreker wist binnen te komen door op het dak te klimmen en een steen door de ruit van de badkamer te gooien. Een vervelende verrassing die de bewoners ontdekten toen zij terugkwamen van vakantie.

De gestolen auto werd uiteindelijk na een paar dagen in Tilburg teruggevonden. Naar de inbreker is de politie nog steeds op zoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.