De Brabantse Top 100 zit erop: 10 uur lang genieten met een zachte G!

26 mei 2022 om 07:00 • Aangepast 27 mei 2022 om 09:51
nl
Van de Peel, de Kempen of de Meijerij tot aan Zeeland, Oostenrijk en zelfs Californië. Overal is geluisterd naar de Brabantse Top 100 op Omroep Brabant radio. De honderd mooiste liedjes uit onze provincie waren vandaag de hele dag te horen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Iets voor zes uur was de nummer 1 te horen. Guus Meeuwis met Brabant verbroederde Brabanders van over de hele wereld. Zo luisterde Cees vanuit Albufeira in Portugal aan de rand van het zwembad. "Het was de hele dag volop genieten", aldus een enthousiaste Cees.

Op Tenerife luisterde Desiree. Ze hebben op het balkon lekker meegezongen met Rene Schuurmans. Baas boven baas is Cristian. Hij is vrachtwagenchauffeur in de Amerikaanse staat Californië en liet ons weten dat hij 'lekker aan het luisteren was'.

Van pareltjes tot feesthits
Radiomaker Ronny Balk draaide de laatste twintig liedjes. "Het blijft elke keer weer fantastisch om te zien hoe het publiek geniet van onze Brabantse Top 100. Ze hebben hem zelf samengesteld door hun favorieten aan ons door te geven. Van pareltjes tot de grootste feesthits!"

Wil je de hele lijst nog eens rustig bekijken? Ga naar www.omroepbrabant.nl/top100.

Dank voor alle stemmen en tot volgend jaar op donderdag 18 mei 2023!

LEES OOK: Jan Biggel is de grote verrassing in Brabantse Top 100: 'Niet te geloven!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!