112-nieuws: maaltijdbezorger botst tegen bus • boete voor geluidsoverlast - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: maaltijdbezorger botst tegen bus • boete voor geluidsoverlast

26 mei om 10:40 • Aangepast 7 juni om 13:26
nl
Wachten op privacy instellingen...
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.20

Verwarmingsketel vat vlam, bewoners ademen rook in

Bij een brand in een flat aan de Nijverheidslaan in Veldhoven hebben de bewoners rook ingeademd. De bewoners zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
20.50

Gewonde bij botsing scooter en bus

Een bezorgscooter is op de Leijsenhoek in Oosterhout tegen een bus gebotst. De bestuurster van de scooter raakte gewond. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
16.35

Bestuurder trapt gaspedaal in en krijgt bekeuring voor het onnodige geluid

Op de Burgwal in Oss is een 20-jarige automobilist op de bon geslingerd voor het maken van onnodig veel lawaai. De bestuurder trapte in het centrum van de stad, waar het erg druk was vanwege Hemelvaart, het gaspedaal stevig in. De hoogte van de boete bedraagt 250 euro.

16.25

Vermiste vrouw in Willemstad is weer terecht

De vrouw die sinds donderdagmiddag werd vermist in Willemstad is weer terecht. Dat meldt de politie.

10.36

Meisje op spoor, trein maakt noodstop

Een trein moest donderdagochtend een noodstop maken in Vught. Daar bevond zich een meisje op het spoor, laat een wijkagent weten. Zij bleek te zijn weggelopen. "Ze is teruggebracht naar een instelling in Vught."

10.23

Linkerrijstrook A27 dicht

De linkerrijstrook van de A27 van Utrecht richting Breda was donderdagochtend een tijd lang afgesloten tussen Noordeloos en Werkendam. Op de Merwedebrug botsten vijf auto's op elkaar. Dit leidde rond elf uur tot negen kilometer file, goed voor ruim een uur vertraging. Om kwart over elf werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

LEES OOK: Vijf auto's botsen op elkaar op Merwedebrug bij Werkendam, uur vertraging

Wachten op privacy instellingen...
09.49

Kapotte vrachtwagen op A59

Verkeer op de A59 van knooppunt Zonzeel richting Den Bosch moest tot kwart over tien donderdagochtend rekening houden met een kleine file bij Terheijden. Daar stond een kapotte vrachtwagen. Dit leidde rond kwart voor tien tot een drie kilometer lange file vanaf knooppunt Zonzeel, goed voor een kleine tien minuten vertraging.

09.33

Forse hoeveelheid hennep en hasj in appartement Dongen

In een appartement aan de Bolkensteeg in Dongen hebben agenten woensdag na een anonieme tip 57 kilo hennep en dertien kilo hasj gevonden. De politie was gewaarschuwd dat er vreemde mensen op rare tijdstippen bij het complex parkeerden en met spullen naar dit appartement liepen. Toen de agenten aankwamen, probeerden drie mannen, die zich in het appartement bevonden, weg te komen maar ze konden buiten alsnog worden aangehouden.

LEES OOK: Kilo's hennep en hasj ontdekt in appartement in Dongen, trio aangehouden

09.03

Automobiliste botst op vrachtwagen

Een automobiliste is donderdagochtend op de Theseusstraat in Tilburg achterop een afslaande vrachtwagen gebotst. De schade aan de auto was groot. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De vrouw is door het personeel van een opgeroepen ambulance nagekeken maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.

Hoe het ongeluk in Tilburg kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Hoe het ongeluk in Tilburg kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Wachten op privacy instellingen...
06.12

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft woensdagnacht vier vrachtwagenchauffeurs die hun vrachtwagen geparkeerd hadden langs de innovatiestrook van de A58 bij Oirschot weggestuurd . De chauffeurs deden daar een dutje. Ook op de A67 bij Veldhoven moest de weginspecteur een vrachtwagenchauffeur wekken en wegsturen. Deze had zijn vrachtwagen geparkeerd in de berm bij een verbindingslus. Hij is doorverwezen naar een parkeerplaats.

Wachten op privacy instellingen...
04.42

Autobrand Geldrop

Een auto is woensdagnacht door brand verwoest aan de Zwembadweg in Geldrop. Het vuur werd rond vijf uur 's nachts ontdekt. Toen de brandweer aankwam, stond de auto al in lichterlaaie. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
Toen de brandweer aankwam, stond de auto aan de Zwembadweg in Geldrop al in lichterlaaie (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Toen de brandweer aankwam, stond de auto aan de Zwembadweg in Geldrop al in lichterlaaie (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
00.51

Man gewond bij botsing Oss

Een man is woensdagavond laat gewond geraakt bij een ongeluk in Oss. Rond kwart over elf kwamen op de kruising van de Molenstraat en de Wethouder Van Eschstraat een Tesla en een Renault met elkaar in botsing. Politie, brandweer en ambulancemedewerkers rukten met spoed uit om hulp te verlenen. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De Renault is meegenomen door een bergingsbedrijf. Hoe de botsing kon gebeuren, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone