Guus mag weer zingen in het stadion, win bij ons de laatste concertkaarten!

3 juni 2022 om 15:23 • Aangepast 13 juni 2022 om 15:34
nl
Het is drie jaar geleden dat er in het Philipsstadion in Eindhoven een echt onvervalst Brabants muziekfeest werd gevierd. Guus Meeuwis moest door coronamaatregelen noodgedwongen zijn Groots-concerten annuleren. Tot nu. Het mag eindelijk weer! Op 10, 11 en 12 juni gaan de zanger en zijn band helemaal los tijdens Groots met een zachte G. Omroep Brabant geeft de allerlaatste kaarten weg.
Profielfoto van Maarten Kortlever
Geschreven door

In de aanloop naar de concerten is er de 'Guusweek' op de radio. We draaien extra veel liedjes van Guus Meeuwis en er zijn concertkaarten te winnen. Luister tussen 06.00 en 19.00 uur naar de radio. Je hoort dan wat je moet doen om die allerlaatste en felbegeerde kaarten in de wacht te slepen. Guus komt ook nog langs bij de ochtendshow Wakker!. Luisteren dus.

Plein van de Hemelse Voorpret
Iedere concertdag verzorgt Omroep Brabant het 'Plein van de Hemelse Voorpret'. Tussen het voetbalstadion en het spoor is een KEIgezellig plein ingericht, met een podium en horecagelegenheden. Daar kan je voor ieder concert goed in de stemming komen met radiopresentator Jordy Graat.

De Guusweek start op maandag 6 juni. Je volgt het allemaal via Omroep Brabant Radio. Voor meer informatie en online luisteren ga je naar de speciale actiepagina. Je vindt Omroep Brabant ook in de ether: West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.