Doden in huis Den Bosch zijn moeder en dochter: 'Geen andere betrokkenen' - Omroep Brabant

Doden in huis Den Bosch zijn moeder en dochter: 'Geen andere betrokkenen'

8 juni om 16:49 • Aangepast 16 juni om 13:11
nl
De twee doden die donderdagavond werden gevonden in een huis aan de Zesde Reit in Den Bosch zijn een 64-jarige vrouw en 35-jarige dochter. Er is volgens de politie 'geen enkele aanwijzing' dat er andere mensen betrokken zijn geweest' bij hun dood.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

Voor de officiële vaststelling van de identiteit van de lichamen is het eigenlijk wachten op de uitslag van het dna-onderzoek, maar 'alle sporen duiden er inmiddels op dat het om de bewoners gaat', meldt de politie.

Het vermoeden dat de aangetroffen lichamen de bewoners waren, was er al vrij snel, maar de omstandigheden waaronder zij werden aangetroffen maakt identificatie erg lastig. Zij lagen daar langere tijd, zo is uit onderzoek gebleken.

Onderzoek
Eerder wilde de politie een misdrijf nog niet uitsluiten. Wat er wél gebeurd is in de woning blijft nog onduidelijk. Een buurtbewoner meldde aan het begin van de donderdagavond bij de politie dat de bewoners van het huis al langere tijd niet meer waren gezien.

Toen agenten poolshoogte gingen nemen, besloten ze het huis binnen te gaan. Dit onder meer op basis van de verklaring van de buurtbewoner. Binnen vonden de agenten de dode vrouwen.

De politie doet geen mededelingen over wat de doodsoorzaak dan wel is.

LEES OOK: Twee doden in huis Den Bosch zijn waarschijnlijk de bewoners

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone