Video

Ongeloof en verdriet op plek waar man en vrouw overleden bij ongeluk

12 juni 2022 om 13:57 • Aangepast 20 juni 2022 om 16:19
nl
Vrienden van de man (19) en vrouw (19) uit Cuijk die zaterdagnacht overleden bij een motorongeluk in Oeffelt komen zondagmiddag samen op de plek des onheils. De emoties zitten hoog en sommige vrienden vallen elkaar huilend in de armen. Er worden bloemen gelegd.

Het ongeloof is groot. Want hoe kon dit gebeuren? Een van de aanwezigen is Dazzle. Haar vriend is al acht jaar bevriend met de jonge man die is overleden. “Ze waren onafscheidelijk, iedere dag samen. Het is ongelofelijk.”

"Het waren goede mensen en dan gebeurt zoiets."

Het eerste bosje bloemen werd door Dazzle en haar vriend op de plek van het ongeluk neergelegd. “Ik denk dat er nog wel meer mensen komen met foto’s en bloemen. Dat verdienen ze gewoon. Het waren goede mensen en dan gebeurt er zoiets. Dat kan gewoon niet."

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. Ook Dazzle tast nog in het duister. “Geschrokken van iets, niet opgelet, of een dier op de weg. Het kan van alles zijn geweest. Ik weet het gewoon niet."

Marcel Rutten woont vlakbij de plek waar het ongeluk gebeurde. “Ik was toevallig wakker en ik hoorde hoe de motor crashte. Later hoorde ik de sirenes. Het is verschrikkelijk, dit gun je niemand. Je zal het bericht maar thuis krijgen.”

Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht. De man en vrouw zaten samen op een motor. Op de kruising van de N264 en de Urlingsestraat ging het mis. Ze raakten met de motor van de weg en verongelukten.

Vrienden verzamelen zich op de plek van het ongeluk (foto: René van Hoof).
Vrienden verzamelen zich op de plek van het ongeluk (foto: René van Hoof).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!