112-nieuws: vrouw gewond bij fietsongeluk • brand in kippenstal in Budel - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: vrouw gewond bij fietsongeluk • brand in kippenstal in Budel

17 juni om 09:43 • Aangepast 27 juni om 14:19
nl
In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

LIveblog is gesloten

Liveblog

21.55

Treinen op traject Breda-Tilburg-Den Bosch rijden weer

Op het traject Breda-Tilburg-Den Bosch rijden vrijdagavond weer treinen. Op het spoor stond een defecte trein waardoor er minder treinen reden. De stremming was kort voor elf uur voorbij.

Archieffoto: Karin Kamp.
Archieffoto: Karin Kamp.
18.55

Bestuurder motor en bijrijder gewond na botsing met auto

Een man en een vrouw op een motor zijn op de kruising van de Heikant en de Oirschotseweg in Moergestel tegen een auto gebotst. De auto wilde afslaan naar de Heikant en botste tegen de motor. Vermoedelijk is de bestuurder van de motor bij het remmen onderuitgegleden en tegen de auto gebotst. De man en vrouw op de motor raakten lichtgewond. Ze zijn op de plek van het ongeluk behandeld door het ambulancepersoneel.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
18.45

Man botst tegen openstaand portier van auto

In de Draaiboomstraat in Veldhoven is een fietser tegen een openstaand portier van een auto gebotst. De man raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
18.30

Fietsster geschept door auto, slachtoffer met traumaheli naar ziekenhuis

Een meisje op een fiets is vrijdagmiddag in botsing gekomen met een auto. Dat gebeurde bij een oversteekplaats op de Tuinbouwweg in Made. Het meisje raakte gewond. Vanwege de ernst van haar verwondingen werd een trauma-arts met een helikopter naar de plek van het ongeluk gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision
17.30

twee fietsers botsen in Geldrop, vrouw raakt gewond

Op de kruising van de Akert en de Laan der Vier Heemskinderen zijn vrijdagmiddag twee fietsers tegen elkaar gebotst. Een van de fietsers, een oudere dame, raakte gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
16.50

Drugs, geld en vuurwerk gevonden in huis, twee aanhoudingen

In een huis aan de Everberg in Roosendaal zijn afgelopen woensdag twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van drugshandel, witwassen en het bezit van illegaal vuurwerk. In het huis is anderhalve kilo harddrugs (cocaïne, amfetamine en pillen) gevonden. Agenten vonden verder honderd gram hennep, tienduizenden euro's en drie kilo illegaal vuurwerk. Na verhoor zijn de verdachten vrijgelaten. Ze krijgen een proces-verbaal en moeten later voor de rechtbank verschijnen.

15.30

Brand bij kippenbedrijf in Budel

In kippenstal in Budel is vrijdag brand uitgebroken. Het gaat om een sorteerlokaal voor eieren. Volgens de brandweer brandde het lokaal aan de buitenkant. De brandweer zette in op het voorkomen dat de brand zou overslaan naar andere stallen. Het vuur was snel onder controle. Een van de bluswagens bleef achter voor controle. De andere wagens zijn inmiddels terug naar de kazerne.

10.46

Brand in kelder stadhuis Den Bosch geblust

In de kelder van het stadhuis op de Markt in Den Bosch is vrijdagochtend brand uitgebroken. Inmiddels is de brand geblust. De brandweer was met meerdere brandweerwagens aanwezig. Er was korte tijd vuur te zien dat uit een luik sloeg aan de onderzijde van het pand.

Foto: Zizomedia
Foto: Zizomedia
10.32

Auto botst frontaal op stadsbus

Op de Sterrenlaan tussen Eindhoven en Nuenen is vrijdagochtend een auto frontaal op een stadsbus gebotst. Daarbij is zeker één gewonde gevallen. Het is nog onduidelijk wat de precieze oorzaak van het ongeval is en of het slachtoffer in de bus of auto zat. De politie doet onderzoek naar de botsing. De schade aan beide voertuigen is groot - met name aan de auto.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
10.17

Man opgepakt voor zware mishandeling in Tilburg

Een 29-jarige man uit Goirle is vrijdagochtend opgepakt voor de zware mishandeling van een 24-jarige man op het Korvelplein in Tilburg. Dat gebeurde in september vorig jaar, tijdens het vieren van een overwinning van Willem II op PSV.

LEES OOK: Man opgepakt voor zware mishandeling in Tilburg

09.40

Kapotte vrachtwagen op A27

De rechterrijstrook van de A27 van Utrecht richting Breda is vrijdagochtend afgesloten vanwege een kapotte vrachtwagen bij Hank. De afsluiting van de rijstrook leidde rond halftien tot een tien kilometer lange file vanaf Noordeloos, goed voor een halfuur vertraging.

08.22

Vrachtwagen strandt op A2 bij Boxtel

De rechterrijstrook van de A2 van Den Bosch richting Eindhoven was vrijdagochtend ruim een halfuur afgesloten bij Boxtel-Noord vanwege een vrachtwagen die daar rond kwart over acht strandde. Dit leidde tot een kilometerslange file. De vertraging bedroeg rond halfnegen zo'n tien minuten. Om kwart voor negen waren de problemen verleden tijd.

07.34

Vier aanhoudingen na vondst vaten in Oss

Vier mensen zijn aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen in Oss. Getuigen zagen eerder deze week dat er vaten naar binnen werden getild bij een huis aan de straat Kas in Oss en waarschuwden de politie. Woensdag is het huis doorzocht. De inhoud van de vaten wordt onderzocht door het NFI. De verdachten zitten nog vast en het onderzoek loopt, liet de politie donderdag weten.

06.39

Geen treinen tussen Oss en Den Bosch

Tussen Oss en Den Bosch rijden sinds halfzeven vrijdagochtend geen treinen na een aanrijding. Die vond plaats ter hoogte van de Gerbrandylaan in Oss. De NS hoopt dat het treinverkeer vanaf tien uur 's ochtends weer volgens schema verloopt.

03.25

Auto's door brand verwoest

Aan de Van Meterenstraat in Breda zijn donderdagnacht rond halfdrie twee auto's uitgebrand. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto's allebei verloren gingen. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
01.51

Vechtpartij Den Bosch

Bij het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch hebben donderdagnacht verschillende mannen gevochten. Mogelijk is hierbij ook gestoken, laat de politie weten. Meerdere eenheden kwamen naar het plein om de gemoederen te bedaren. Zeker een betrokkene is aangehouden. Die is nagekeken door ambulancemedewerkers.

23.13

Auto crasht in Bergen op Zoom

Een auto is donderdagavond gecrasht op de Ringersweg in Bergen op Zoom. De bestuurder reed een lichtmast uit de grond en de auto kwam ondersteboven op een lager gelegen fietspad terecht. Twee mensen zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een onder politiebegeleiding, laat een 112-correspondent weten. "Hij werd kort daarvoor vastgezet aan een paal omdat hij zich vervelend gedroeg." Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
Iemand werd na de crash in Bergen op Zoom vastgezet aan een paal omdat hij zich vervelend gedroeg (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Iemand werd na de crash in Bergen op Zoom vastgezet aan een paal omdat hij zich vervelend gedroeg (foto: Christian Traets/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone