Man met glas in zijn gezicht geslagen: 'Ik dacht dat mijn neus eraf lag'

20 juni 2022 om 18:15 • Aangepast 28 juni 2022 om 13:56
nl
Nietsvermoedend dacht een man uit Breda begin dit jaar met zijn vriendin een avond uit te gaan, toen hij tijdens een wc-bezoek plots met een glas in zijn gezicht werd geslagen. "Toen ik naar beneden keek, zag ik alleen maar bloed." De politie deelt nu in Bureau Brabant beelden van de verdachte.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door

Het ging mis in de nacht van 19 op 20 februari, in het toilet van een café aan de Halstraat in Breda. "De lockdown was voorbij, alles was weer lekker open en ik wilde samen met mijn vriendin lekker een hapje eten. Daarna gingen we nog naar het café voor een drankje."

"Hij sloeg me zo hard met een glas in mijn gezicht, dat ik in elkaar zakte."

Rond half één 's nachts gaat de man naar het toilet. "Tijdens het wachten stond ik met iemand te praten, toen er iemand binnen kwam. Die begon op de deur van een dichte wc te bonken en riep: 'Doe eens open!' Toen dat niet snel genoeg gebeurde, vertrok hij weer."

Toch moet de man op het toilet gedacht hebben dat de ongeduldige man nog altijd met hoge nood voor zijn deur stond. "Toen hij naar buiten kwam, sloeg hij me zo hard met een glas in mijn gezicht, dat ik in elkaar zakte. Toen ik naar beneden keek, zag ik alleen maar bloed."

"Het slachtoffer had blind kunnen zijn."

De man met het glas maakte zich snel uit de voeten, maar werd daarbij door verschillende camera's in het stadscentrum vastgelegd. Die beelden deelt de politie nu, in de hoop dat iemand hem herkent. "Het slachtoffer had blind kunnen zijn. Deze dader moet gepakt worden."

Het gaat om een blanke man van tussen de 40 en 50 jaar. Hij heeft een sportief postuur en is tussen de 1,70 en 1,75 meter lang. Zijn haar was aan de zijkanten flink opgeschoren. Op de avond van de mishandeling droeg hij een donkere spijkerbroek met opvallende gaten en prints, een zwarte trui met fluorescerende print en een gele sweater met capuchon.

Foto: Bureau Brabant
Foto: Bureau Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!