112-nieuws: wapen en drugs gevonden bij inval • auto uitgebrand op A58 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: wapen en drugs gevonden bij inval • auto uitgebrand op A58

1 juli om 20:15 • Aangepast 4 juli om 11:39
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.17

Auto uitgebrand op de A58

Op de A58 tussen Bavel en Gilze is vrijdagavond in brand gevlogen. De inzittenden konden op tijd hun wagen verlaten. De brandweer was er snel, maar kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
20.09

Vrachtwagen rijdt tegen auto op de A59

Een vrachtwagen is vrijdagavond op de A59 bij Nieuwkuijk achterop een auto gebotst. Op het eerste oog is er niemand gewond geraakt, zegt een 112-correspondent. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Al het verkeer moest over één rijbaan rijden. Daardoor ontstond een flinke file.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
18.25

Man opgepakt voor bedreigen van Mark Rutte en opruiing tijdens boerenprotest

Een 52-jarige man uit Uden is opgepakt, omdat hij minister-president Mark Rutte 'in niet mis te verstane bewoordingen' heeft bedreigd. Dat meldt de politie vrijdagmiddag. Ook riep de man tijdens boerenprotesten van afgelopen periode op supermarkten en distributiecentra te gaan blokkeren.

LEES OOK: Udenaar aangehouden voor bedreigen van Mark Rutte en opruiing boerenprotest

17.22

Aanrijding tussen fietser en automobilist, die mogelijk is doorgereden

Een vrouw is in Oisterwijk door ambulancepersoneel behandeld na een aanrijding. De vrouw reed op een fiets en kwam in botsing met een automobilist bij een rotonde, waar de Moergestelseweg en Poirterstraat in Oisterwijk samenkomen. Een 112-correspondent meldt op basis van een getuige dat de automobilist is doorgereden. De politie zoekt getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
16.08

File op A16 bij Breda na ongeluk tussen twee auto's

Wachten op privacy instellingen...
15.10

Scooterrijder breekt been bij val en wacht 2 uur op hulp

Een man heeft vanmiddag zijn been gebroken toen hij met zijn scooter ten val kwam. Dat gebeurde op het zandpad aan de Nicolaas van Eschstraat in Oisterwijk, toen hij probeerde te keren.

Het slachtoffer kon niet meer lopen en had geen telefoon bij zich. Ongeveer twee uur later werd hij ontdekt een vrouw die met haar hond aan het wandelen was. Zij waarschuwde de hulpdiensten. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Toby de Kort/SQ Vision.
Toby de Kort/SQ Vision.
14.50

Roosendalers opgepakt na vondst drugs en wapens

Twee inwoners van Roosendaal (38 en 55) zijn gisteravond opgepakt in een pand aan de Bredaseweg in hun woonplaats voor verboden wapenbezit. Ook werd er 200 gram softdrugs gevonden. In een van de kamers van de horecazaak/woning vonden agenten een vuurwapen en een boksbeugel. De twee hebben de nacht doorgebracht in de cel. Ze worden vandaag verhoord.

14.40

Flinke vertraging op A67 door geschaarde auto met aanhanger

Op de A67 van Eindhoven richting Venlo is een auto met aanhanger geschaard. Hierdoor is de rechterrijstrook ter hoogte van de afrit Someren dicht. Rond drie uur stond er 1 kilometer file, goed voor 86 minuten vertraging.

14.25

Verdachte koffer bij station Tilburg

Het station in Tilburg is vrijdagmiddag enige tijd ontruimd na de vondst van een verdachte koffer. Een explosievenverkenner onderzocht de koffer. Het bleek loos alarm. Het is niet duidelijk wat er in de koffer zit.

14.10

Gaslek in Dongen

Bij graafwerkzaamheden achter het Europaplein in Dongen is vrijdagmiddag een gasleiding geraakt. De brandweer is ter plaatse en verricht metingen. Enexis is onderweg om het lek te dichten. Winkels en woningen hoefden niet ontruimd te worden.

12.50

Babbeltrucs over rookmelders

In Budel wordt gewaarschuwd voor babbeltrucs over rookmelders. Vanaf vandaag is een rookmelder op iedere verdieping van een woning verplicht, reden voor dieven om bij iemand binnen te komen met een vaag verhaal over rookmelders, waarna iemand wordt bestolen of opgelicht. De eerste meldingen zijn al binnengekomen, aldus een wijkagent.

12.45

Cocaïne en 42 flessen lachgas gevonden in garagebox Den Bosch

In een garagebox aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch zijn 165 zakjes cocaïne, 42 flessen lachgas, een kilo shisha-tabak en 2000 euro aan contant geld gevonden. Dat gebeurde tijdens een controle door de politie, douane en de gemeente Den Bosch. De garagebox wordt een jaar lang gesloten.

Ook bij bedrijventerreinen in Maaspoort en Empel werden in totaal 28 bedrijven onderzocht. Bij tien bedrijven bleken dingen niet op orde, zoals illegale bewoning, brandgevaarlijke elektrische batterijen en gebrekkige registratie van auto's.

10.05

Man met vals Kroatisch rijbewijs moet nog vijf jaar zitten

De Koninklijke Marechausse betrapte donderdag een man met een vals Kroatisch rijbewijs op de A4 bij Woensdrecht. Na controle bleek dat hij nog een celstraf van vijf jaar uit moest zitten in België voor een drugsdelict.

Wachten op privacy instellingen...
10.15

Wilde achtervolging op juwelendieven na inbraak Waalwijk

Juwelendieven zijn in de nacht van donderdag op vrijdag ontkomen na een wilde achtervolging door de politie. De daders sloegen rond kwart over vier toe bij een juwelier aan de Stationsstraat in Waalwijk. Ze sloegen meerdere vitrines kapot en gingen er vandoor met een onbekende hoeveelheid sieraden.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties
07.30

Vermagerde honden in beslag genomen in Tilburg

In Tilburg zijn twee vermagerde en niet volgroeide honden in beslag genomen. De honden zaten in te kleine verblijven en hadden een doffe vacht. De beesten werden tijdelijk ondergebracht bij het dierenopvangcentrum in Tilburg om beoordeeld te worden door de dierenpolitie. De honden zijn daarop naar een onbekend adres gegaan. Daar worden ze door een dierenarts bekeken en kunnen de honden verder herstellen.

Wachten op privacy instellingen...
03.30

Auto verwoest door brand in Helmond

In de Torenstraat in Helmond zijn donderdagnacht twee auto's beschadigd door een brand. De melding van de brand kwam rond halfvier binnen bij de brandweer. Toen de brandweer in de Torenstraat aankwam sloegen de vlammen uit een geparkeerde auto. De auto mag als verloren worden beschouwd. Een tweede auto die in de buurt stond liep lichte brandschade op. De oorzaak van de brand is onbekend.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
02.00

Drie geparkeerde auto's in vlammen op, politie onderzoekt brandstichting

Drie geparkeerde auto's in de Anthon Kerssemakersstraat in Nuenen zijn donderdagnacht in vlammen opgegaan. Dat gebeurde rond twee uur. De verwoeste auto's zijn weggesleept en worden later door de politie op sporen onderzocht. De politie gaat uit van brandstichting.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
01.15

15-jarige jongen opgepakt voor zware mishandeling

Een 15-jarige jongen uit Bladel is donderdagochtend aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en bedreiging. Dat gebeurde dinsdagavond op het speelveld bij het Gagelveld in Reusel, meldt de politie.

De minderjarige verdachte moet vrijdag voor de rechter-commissaris verschijnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone