Sevilla meldt eventjes vertrek van Luuk de Jong, komst naar PSV lijkt rond - Omroep Brabant

Sevilla meldt eventjes vertrek van Luuk de Jong, komst naar PSV lijkt rond

1 juli om 20:24 • Aangepast 11 juli om 14:47
nl
Veel opwinding op de vrijdagavond. Even leek het erop dat de komst van Luuk de Jong naar PSV rond was. Sevilla plaatste op de clubwebsite een aankondiging waarin afscheid werd genomen van de Nederlandse spits. Het is algemeen bekend dat de Eindhovense club graag De Jong wil toevoegen aan de selectie en alles wijst er nu op dat dat ook echt gaat gebeuren.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door
Yannick Wezenbeek

NIEUWSUPDATE: PSV bevestigt medische keuring Luuk de Jong, transfer bijna rond

Vrijdagmiddag zei algemeen directeur Marcel Brands nog dat er beweging moest komen vanuit Sevilla wilden de twee clubs tot een akkoord komen. Mocht er over een week geen akkoord zijn zou PSV doorschakelen naar andere kandidaten.

Dat lijkt dus niet nodig want Sevilla lijkt voor haar beurt te praten. Voor een korte periode stond er een bericht online waarin het vertrek van Luuk de Jong werd bekend gemaakt. Er was zelfs een afscheidsvideo te zien.

De aankondiging op de website van Sevilla
De aankondiging op de website van Sevilla

Bij PSV laten ze weten het ‘raar’ te vinden. “Wij snappen niet dat ze dit online zetten”, klinkt het vanuit de Eindhovense club. Inmiddels lijkt het er toch op dat de spits zich op korte termijn gaat melden in Eindhoven.

De komst van Luuk de Jong is allang geen verrassing meer. Meerdere keren werd vanuit de club aangegeven dat de spits topprioriteit was. Dat deden zowel John de Jong (technisch directeur), Ruud van Nistelrooij (trainer) en vandaag dus Marcel Brands (algemeen directeur).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone