PSV speelt met 2-2 gelijk tegen Cercle Brugge - Omroep Brabant

PSV speelt met 2-2 gelijk tegen Cercle Brugge

2 juli om 17:01 • Aangepast 11 juli om 14:55
nl
PSV heeft op de eigen Herdgang gelijk gespeeld tegen Cercle Brugge. In een levendig duel, zonder publiek, werd het tegen de Belgen 2-2. De Eindhovense doelpunten werden gemaakt door Noni Madueke en Mathijs Tielemans.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De ploeg van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij begon met onder anderen de nieuwkomers Walter Benítez en Ki-Jana Hoever. Benítez is de van Nice overgenomen keeper, Hoever wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers.

In de tweede helft stuurde Van Nistelrooij op het Eindhovense trainingscomplex een ander, vooral jeugdig elftal de wei in. Eén van die talenten, Tielemans, maakte op knappe wijze de 2-0. Daarna wist Cercle alsnog op gelijke hoogte te komen. Beide treffers kwamen op naam van Kévin Denkey.

Wachten op privacy instellingen...

Joël Drommel, die Benítez verving, was na rust aan PSV-zijde de man met de meeste ervaring. Luuk de Jong, die dit weekend werd vastgelegd, zat nog niet bij de selectie.

Eerder op de dag verloor Ajax met 2-5 van het Duitse Paderborn en werd Feyenoord met 0-7 verslagen door FC Kopenhagen. De uitslagen van deze twee oefenwedstrijden leidden tot een enkele, voorbarige, euforische reactie.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone