Guus Meeuwis is nu écht getrouwd met zijn Manon - Omroep Brabant

Guus Meeuwis is nu écht getrouwd met zijn Manon

3 juli om 16:09 • Aangepast 11 juli om 16:28
nl
Guus Meeuwis (50) en Manon Meijers (44) hebben elkaar zaterdag het jawoord gegeven. Op Instagram deelt het duo foto's en een filmpje met een sfeerimpressie van de bruiloft. Op een foto is te zien hoe het kersverse bruidspaar hand in hand loopt. Guus gehuld in driedelig pak en Manon in een lichte jurk van ontwerper Claes Iversen: nu écht als man en vrouw.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door
Lobke Kapteijns

“Kom we gaan”, schrijven de zanger en de styliste allebei op Instagram. Felicitaties stromen binnen onder de berichten. De geliefden zijn getrouwd op een geheim plekje in Portugal.

Na het delen van die ene foto, verscheen er later zondag ook een filmpje met foto's van de bruiloft. Te zien is dat Robert ten Brink een woordje doet. Op de achtergrond klinkt het lied 'JA', dat zondag gelanceerd is ter ere van het huwelijk.

Zevende hemel
Het management van Guus deelde afgelopen week al dat het stel ‘in de zevende hemel en met hun hoofd in de wolken is’. Op dat moment waren ze druk met de voorbereidingen.

De Brabantse zanger vroeg de styliste en tv-presentatrice Manon Meijers in de zomer van 2019 ten huwelijk. Corona gooide roet in het eten, ze moesten de bruiloft verschillende keren uitstellen.

Over de inhoudelijke trouwplannen wilde Guus niet veel kwijt. Onlangs wist Shownieuws te melden dat ze afreisden naar Portugal.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.